Gündem Hamile annesini döven babasını öldürdü

Hamile annesini döven babasını öldürdü

Paylaş
Hamile annesini döven babasını öldürdü

Hamile annesini döven babasını öldürdü

Hatay’ın Belen İlçesi’nde, 19 yaşındaki Mevlüt Yeter, hamile annesi 39 yaşındaki Filiz Yeter’i dövdüğü için tartıştığı babası 41 yaşındaki Bestami Yeter’i tabancayla vurarak öldürdü.

Haberin Devamı

Evli olan ve Belen ilçe merkezinde oturan Mevlüt Yeter, dün Cırtıman Köyü’nde oturan anne- babasını ziyarete gitti. İddiaya göre, gece aile arasında tartışma çıktı ve Bestami Yeter, oğlu Mevlüt’ün gözleri önünde hamile eşi Filiz Yeter’i dövmeye başladı. Mevlüt Yeter, babası Bestami Yeter’i annesine vurmaması konusunda uyardı. Mevlüt Yeter, uyarısına rağmen annesine vurmaya devam eden babasına, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayla kurşun yağdırdı. Vücuduna 10 kurşun isabet eden Bestami Yeter, ağır yaralı halde götürüldüğü İskenderun Gelişim Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Gözaltına alınan ve kendi eşi de hamile olduğu belirtilen katil zanlısı Mevlüt Yeter, suçunu itiraf etti.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ölen Bestami Yeter’in de yıllar önce eniştesini öldürmekten cezaevinde yattığı belirtildi.

Haberin Devamı

DHA