Türkiye (Son Dakika) Hamile kadın canına kıymak istedi

Hamile kadın canına kıymak istedi

Paylaş
Hamile kadın canına kıymak istedi

Denizli'de eşinden şiddet gördüğünü söyleyen 30 yaşındaki hamile kadın, üst geçide çıkıp, intihara kalkıştı. İtfaiye ekipleri yola hava yastığı açtı, polis N.T.'yi ikna etti

Dün gece saatlerinde Bakırlı Kavşağı'ndaki üst geçide çıkan bir kadın eşinden şiddet gördüğünü söyleyerek intihar etmek istedi.

Araçların geçtiği sırada karayoluna kendini atacağını söyleyen N.T.'yi görenler, polisi ve itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri karayolunun İzmir yönünü trafiğe kapattı. İtfaiye ekipleri ise N.T.'nin düşme veya atlama ihtimaline karşı hava yastığı açtı.

EŞİ OLAY YERİNE GELDİ


Eşinden şiddet gördüğünü iddia eden ve hamile olduğunu söyleyen N.T.'yi polis ekipleri intihardan vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra N.T.'nin eşi ve yakınları da olay yerine geldi. N.T. ikna edilmesinin ardından üstgeçitten indirilip, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İntihar girişimi nedeniyle kapatılan karayolunun yaklaşık 100 metre gerisinde 3 araçlı zincirleme kaza oldu ve 3 kişi de hafif yaralandı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.



Yanlış iğne sonucu 2,5 yaşında kolunu kaybetmişti... Ayşen Başaran şimdi 25 yaşında



Ameliyatta soluk borusu delinen Yeşim, 6 yıllık yaşam mücadelesini kaybetti

Haberin Devamı