Gündem Hamile kadını döverek fuhuşa zorladılar

Hamile kadını döverek fuhuşa zorladılar

Paylaş
Hamile kadını döverek fuhuşa zorladılar

Yabancı gazetelere 'Çocuk bakıcısı aranıyor' ilanı veren çetenin tuzağına düştüler

Azerbaycan ve Türkmenistan'daki gazetelere ‘Çocuk bakıcısı aranıyor' ilanları vererek Türkiye'ye getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptıran 1'i kadın 3 şüpheli gözaltına alındı. 4 aylık hamile olan kadının fuhuş yapmamak için direnmesi üzerine dövülerek zorla ters ilişkiye zorlandığı bildirildi.

Haberin Devamı

Bursa Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Osmangazi İlçesi'ndeki bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Müşteri gibi davranan polisler daha önceden ‘Fuhuş' ve ‘Fuhuşa aracılık' yapmak suçundan sabıkası bulunan 36 yaşındaki Yaşar O., 30 yaşındaki Tamer K. ve 34 yaşındaki Sevinç R. ile 4 kadın için geceliği 2 bin TL'ye anlaştı. Şüphelilerin getirdiği kadınlarla bir otelde buluşup parayı alan şüpheliler polis tarafından gözaltına alındı.

EVE KAPATTILAR

Ahlak Büro Amirliği'ne getirilen Azerbaycan ve Türkmenistan uyruklu 4 kadının polise verdikleri ifadelerinde, ülkelerinde yayınlanan gazetelerde, ‘Türkiye'de yüksek ücretli çocuk bakıcısı aranıyor’ ilanı üzerine verilen telefonları arayıp fiyat konusunda anlaştıktan sonra Bursa'ya geldiklerini belirterek, “Bizi bir eve kapatıp, zorla fuhuş yaptırdılar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fuhuşa zorlanan kadınlar arasında bulunan Azerbaycanlı 27 yaşındaki A.S.'nin 4 aylık hamile olduğunu söylediği halde dövülerek ters ilişkiye zorladıklarını anlattı. Sorgusu tamamlanan yabancı kadınlar polis tarafından ülkelerine gönderilirken, kadınları saati 150, geceliği 500 TL'ye pazarladıkları öne sürülen Yaşar O., Tamer K. ve Sevinç R., ‘Zorla fuhuş', ‘Fuhuşa aracılık etmek' ve ‘Zorla alıkoymak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Hüseyin TÜCCAR/BURSA, (DHA)