Magazin Hamile Siren Ertan'dan üzücü haber

Hamile Siren Ertan'dan üzücü haber

Paylaş
Hamile Siren Ertan'dan üzücü haber

Tüp bebek tedavisi ile hamile kalan 47 yaşındaki sosyetik güzel Siren Ertan, doktor kontrolünde bebeğinin kalbinin yavaş attığını öğrendi

28 Nisan'da iş adamı Ersin Kayalar ile evlenen sosyetik güzel Siren Ertan, tüp bebek tedavisi ile 47 yaşında hamile kaldı.

Haberin Devamı

Güzel haberi Sabah yazarı Bülent Cankurt bugünkü köşesinde duyurdu.

KÖTÜ HABER GELDİ

Ancak 6 haftalık hamile olan Siren Ertan'dan kötü haber geldi.

Ertan, bugün doktor kontrolünde bebeğinin kalbinin yavaş attığını öğrendi ve sevenlerinden dua istedi.

Siren Ertan, bebeğinin ultrason görüntüsünü paylaşıp “O zayıf kalbinden öperim seni ben küçük bezelyem. Kalbin güçlensin bize gel ne olur” dedi.

İşte Siren Ertan'ın o paylaşımı;

"Biz bugün doktorumuza gittik. Kalbinin sana kavuşmaya can atan benim kalbim kadar hızlı atamadığına çok üzgünüm bebeğim. Ben seni sımsıkı tutuyorum, sen de hayata tutun ne olur. Ben seni nasıl bir özlemle bekliyorum bir bilsen. Sen yoksun diye ben yıllarca ne ağladım bir bilsen. Rüyamda hamile olduğumu gördüm geceleri uyumak istemedim sabahları uyanınca ağladım. Doğum günü, yılbaşı, bayram vs. her özel günde ağladım. Baban geçen gün diyordu ki; “Siren’in en sevmediği gün Anneler Günü, o gün yataktan çıkmak istemiyor”. Annelerime haksızlık etmek istemem ama haklı :( Burnuma kokun geldi ağladım. Her çocuk topluluğu gördüğümde ağladım. Aile konuşmaları yapılan her düğünde ağladım. Hatta her cenazede bile ağladım, benimkini kim kaldıracak diye. Görene geçer üzülme dedim, gerisi görmesin diye hep gülümsedim. Kimseyi üzmek istemedim. Kimsenin hayatı dışarıdan göründüğü gibi değil, hele peri masalı hiç değil miniğim. Ama senin hayatının gönlünce olması, masal gibi olması için her şeyi yaparım inan. Bil ki benim ve babanın eli hep üzerinde. Baban demişken ben ona ömrümce minnettar olacağım biliyor musun? 2 harika çocuğuna rağmen bana seni yaşatmak için uğraştığı için. Bil ki sen bana gelirsen ömrüm boyunca kıymetini bileceğim senin. Bil ki çocuklarına “öf” diyen ebeveynlerden olmayacağım. Çünkü onlar bilemezler ki yokluğunun ne demek olduğunu. Yeter ki sen güçlü ol, bizimle kal. Bu sana ilk mektubum. Annen yazmayı sever ama belki bir daha fırsatımız olmaz diye. O zayıf atan kalbinden öperim seni küçük bezelyem. Kalbin güçlensin bize gel ne olur..

Haberin Devamı

Allahım yardım et ne olur..Tebrik için arayan dostlarım, bugün çok ama çok üzgünüm konuşmak istemiyorum, mesajlarıma da bakamıyorum. Sonra sarılırız birbirimize. Bezelyemin kalbi için dua edin yeter.."

Haberin Devamı

İLK KEZ ANNE OLACAK

Daha önce 2 kez evlenip ayrılan Siren Ertan,47 yaşında ilk kez anne olma mutluluğunu yaşayacak. Ertan'ın eşi Ersin Kayalar'ın ise eski eşinden biri 19, diğeri 8 yaşında iki oğlu var.