Spor Hamit Galatasaray'da

Hamit Galatasaray'da

Paylaş
Hamit Galatasaray'da

Hamit Galatasaray'da

Ortaya koyduğu başarılı futbolla, Avrupa'nın önde gelen takımlarının transfer listesinde olan Hamit Altıntop'un, ocak ayında G.Saray'a geleceği ifade edildi. Sezon başında F.Bahçe'nin de renklerine bağlamak istediği Hamit için, sarı-kırmızılı kulübün girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

Haberin Devamı

İngiltere'de her ay yayınlanan The League dergisi, G.Saray'ın, milli futbolcu Hamit için B. Münih kulübüyle bir kez daha görüştüğünü ve ön anlaşmaya varan tarafların bir araya gelerek, transfere son noktayı koyacaklarını yazdı.

TÜRKİYE'Yİ İSTİYOR
Dergideki haberde, "Türkiye'nin güçlü ekiplerinden G.Saray, Hamit için B. Münih'le yeniden masaya oturmak için doğru zamanı kolluyor. Sezon başında bonservis bedeli 8 milyon euro olarak açıklanan yıldız futbolcu için, sarı-kırmızılar 5 milyon euro'yu gözden çıkardı. Münih, 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için Avrupa'nın diğer takımlarından gelen teklifleri de değerlendirdikten sonra son kararını verecek. Ancak ibre, Türkiye'ye gitmeye de sıcak baktığı için G.Saray'dan yana" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

SABAH