Spor Hamit: Kendimi ispat edeceğim

Hamit: Kendimi ispat edeceğim

Paylaş
Hamit: Kendimi ispat edeceğim

Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, yeni sezon da kendisini yeniden ispatlayacağını söyledi

Bayern Münih ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan milli futbolcu Hamit Altıntop, Kicker'e yaptığı açıklamada, geçen sezon gibi bir yıl daha geçirmek istemediğini belirterek, “Bu yıl çok şey değişecek" dedi.

Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezona iyi hazırlanamadığını belirten Hamit Altıntop, Bayern Münih'te kalmasının nedeninin Avrupa Kupaları'nda oynamanın yanı sıra özellikle kendisinin nasıl bir futbolcu olduğunu kanıtlamak olduğunu söyledi.

"ÇOK FAZLA TEKLİF GELDİ"

İngiliz kulüpleri Tottenham Hotspur, Manchester City ve İspanya'dan FC Sevilla ile Atletico Madrid, İtalya'dan AS Roma ve Fiorentina takımları ile Türkiye'den üç büyüklerden transfer teklifi aldığını doğrulayan yıldız futbolcu, "Bayern Münih benim için dünyanın en iyi yönetilen kulübü. Ayrıca Almanya'da olduğu gibi Şampiyonlar Ligi'nde de zirveye oynayacak olması beni cezbediyor" diye konuştu.

"KENDİMİ GÖSTERECEĞİM"

Bayern Münih'te Robben, Ribery, Schweinsteiger ile Van Bommel'in bu sezon üstün performans sergilediklerinin altını çizen milli futbolcu, "Ama bende şans bulduğumu zaman, kendi futbolumu sergiledim.

Başarılı bir grafik çizdim. Her yeni sezona başlarken herşey yeniden başlar. Teknik direktörümüz Van Gaal bana güvenmese Şampiyonlar Ligi finalinde bana şans vermezdi, beni ilk 11'de başlatmazdı.

Bu bana gelecek için umut verdi. Fakat geçen sezonki gibi bir sezon daha yaşamak istemiyorum. Onun için çok çalışacağım. Kendime güveniyorum.

Eğer olmazsa, o zaman başka bir yere gitmeyi düşünebilirim. Onun için sözleşmemi bir yıl uzattım" ifadelerini kullandı.

"2010'DA FAVORİM ARJANTİN"

Almanya'nın çok genç ve tecrübesiz olması nedeniyle Dünya Kupası’nda fazla başarılı olamayacağını savunan Hamit Altıntop "Brezilya yine finale gidebilir. Fakat benim favorim Arjantin" dedi.

İsa Deveçeken/FRANKFURT (DHA)

2

Haberin Devamı