Magazin Hande Ataizi Cem Davrana kırgın ve kızgın

Hande Ataizi Cem Davrana kırgın ve kızgın

Paylaş
Hande Ataizi Cem Davrana kırgın ve kızgın

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde Cem Davran'ın 'Tuvalet camı' göndermesine Hande Ataizi'ni sinirlendirmişti...

Hakan Kırarslan

Cem Davran geçen pazar akşamı Altın Kelebek Ödül Töreni’ni sunarken partneri Ayça Ayşin Turan’ın ‘Ruhsar’ dizisinin şarkısını mırıldanması üzerine “Aklıma tuvalet camı geldi nedense” diye espri yapmıştı. Bu sözler Hande Ataizi’ni güldürmedi, çok kızdırdı. İlk tepkisini sosyal medyadan veren Hande Ataizi dün de sert bir açıklama yaptı.


Hande Ataizi ile Cem Davran 16 yıl önce ‘Ruhsar’da oynamıştı.

ÖZÜR BEKLİYOR


Hande Ataizi şöyle konuştu: “Cem’in yaptığı espri çok gereksizdi. Emek verdiğim bir arkadaşımdı, kırıldım. Sonrasında arayıp özür bile dilemedi. Beni Instagram’da takipten çıkarması da çok çocukça. Ben öyle bir şey yapmadım. Hem ‘Ruhsar’a hem bana ters çünkü. Kaç yaşına gelmiş insanlarız. Birbirimize köstek değil, destek olmamız lazım. Ama Cem kendini orada bitirdi.”

Hande Ataizi, 1999’da Bodrum’da habercilerden kaçmaya çalışırken bir barın tuvalet camında sıkışıp kalmıştı.

HANDE ATAİZİ NEDEN TUVALET CAMINA SIKIŞMIŞTI?

O zamanların fenomen dizisi Ruhsar'ın başrol oyuncusu Hande Ataizi, burun estetiği ameliyatı olmuştu. Burnu sargılıyken canı gece gezmesi isteyen Hande Ataizi bu halde gazetecilere yakalanmak istememişti. Hande Ataizi'nin gazeteciler onu çekmesin diye Bodrum'da gittiği mekanın tuvaletinin camından kaçmaya çalışırken araya sıkışması ve o halde tüm gazetecilerin onu yakalaması o zamanların olay haberi olmuştu!



Aşırı alkollü olduğu için yardımları da reddeden oyuncu, korkulu anlar yaşatmıştı. Kendisine yardım etmeye çalışan Seren Serengil için gazetecilere ''Siz gidin Seren Serengil’in fotoğraflarını çekin'' deyince, Seren Serengil de yardım etmeyi bıraktı. 4 metrelik duvardan düşme tehlikesi geçiren Hande Ataizi, mekanın korumalarının yardımlarıyla aşağıya indirilebildi.




Altın Kelebek'te Cem Davran'ın Tuvalet camı göndermesi Hande Ataizi'yi çıldırttı

Haberin Devamı