Magazin Hande rolünü kaptırdı

Hande rolünü kaptırdı

Paylaş
Hande rolünü kaptırdı

Hande rolünü kaptırdı

Hande Ataizi'nin son anda oynamaktan vazgeçerek setinden ayrıldığı, Ali Özgentürk'ün yeni filmi 'Görünmez'in çekimleri yeniden başladı. Özgentürk, İzmir Seferihisar'da çekilen filmde Ataizi'nin rolünü, “Barda” filmi ve “Ayrılık” dizisiyle tanınan Sezen Aray'a verdi.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Özgentürk'ün filmdeki karaktere uygun olduğu ve çok ünlü bir isimle çalışmak istemediği için Aray'ı oynatmaya karar verdiği öğrenildi. Özgentürk ile Ataizi ise mahkemelik oldu. Ataizi yaptığı sözleşmede kendisine vaat edilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü ve çekimlerin belirtildiği gibi 4 haftada tamamlanmasının mümkün olmadığını gördüğü için de yönetmenle uzlaşmaya vararak ayrılık kararı aldığını ifade etti. Ataizi daha sonra Özgentürk'ün kendisine ihtarname gönderdiğini öğrenince şaşırdığını da belirtti.

Öte yandan Ataizi'nin yönetmen Özgentürk'ün senaryoya sonradan bir sevişme sahnesi eklediğini gördükten sonra kesin olarak ayrılmaya karar verdiği de iddia edildi.

UDO KIER DE ROL ALACAK

Haberin Devamı

Görünmez'de, rol aldığı Hollywood yapımlarıyla tanınan Alman asıllı oyuncu Udo Kier de oynayacak. “Frankenstein ve Blood for Dracula”, Keanu Reeves'le oynadığı “Johnny Mnemonic” filmleriyle tanınan Kier hikâyede Macar asıllı bir adamı canlandıracak ve önümüzdeki günlerde ekibe katılacak.