Magazin Hande Yener'den Demet Akalın'a 'Tarkan' cevabı

Hande Yener'den Demet Akalın'a 'Tarkan' cevabı

Paylaş
Hande Yener'den Demet Akalın'a 'Tarkan' cevabı

Bodrum'da sahneye çıkan Hande Yener'e yıllardır küs olduğu Demet Akalın'ın 'Tarkan'ın albümü çıktı, bizim gazımız bitti' sözleri soruldu. Hande Yener bakın ne cevap verdi!

Hande Yener, bayramın üçüncü gününde Bodrum'da bir gece kulübünde sahne aldı.

Biletler bitince birçok Hande Yener hayranı kapıda kaldı. Sahneye çıkan şarkıcı, kalabalığı görünce, "Bugün coşmaya hazır mısınız? Çok güzel bir kalabalık var" diyerek yeni şarkısı 'Vah' ile konsere başladı.

OĞLU EŞLİK ETTİ

Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Hande Yener'e oğlu DJ Çağan Kulaçoğlu eşlik etti. 2 saat sahnede kalan şarkıcıyı 2 bin kişi izledi. Çoğunlukla hareketli parçalara yer veren Hande Yener, zaman zaman da duygusal şarkılarını seslendirdi. Siyah bir elbiseyle sahneye çıkan Hande Yener’in yaptığı dans şovlar da göz doldurdu.


SEZEN AKSU’DAN HANDE YENER'E TEBRİK

Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Yener, Sezen Aksu'dan çok güzel bir mesaj aldığını ifade ederek ''Çok heyecanlı ve keyifliyim. Albüm güzel gidiyor, Çeşme'deki işimiz güzel gidiyor. Şimdi Bodrum'a ziyarete geldik. Komşuculuk oynuyorum artık Bodrum, Çeşme arasında. Çok güzel bir mesaj aldım, Sezen Aksu beni tebrik etti. Teker teker bestecilerimi tebrik etti. Sezen Aksu'nun mesajı beni çok gururlandırdı. Listelerde de 1 numarayız daha ne olsun. Albümüme tepkiler çok güzel. Sosyal medyada bayağı yankılandı ve halen daha yankılanıyor. Listeleri altüst ettik. Bu işi de sıfır reklam bütçesi ile yaptık. Bu da benim mutluluğuma mutluluk kattı'' ifadelerini kullandı.

HANDE YENER: BEN GAZMAN DEĞİLİM

Geçen günlerde Demet Akalın'ın Tarkan'ın yeni albümü ile ilgili "Bizim havamız, Tarkan albüm çıkarana kadar" söylediği sözü Hande Yener’e soran gazetecilere esprili bir yaklaşımla ''Gazman olmadığım için gaza ihtiyacım yok'' cevabını verdi.


Demet Akalın: Bizim havamız Tarkan'a kadar


Hande Yener sözlerine şöyle devam etti: ''Geçen sene Mor albümünü çıkardığımda Tarkan da o zaman çıkaracaktı albümünü. Benim öyle bir yarışım yok. Korkum da yok. Korkusu olanlar açıklamalarını yapmış zaten.''


Tarkan fizy'de rekora koştu


SİNAN AKÇIL: GAZI GEÇSİN HERKES DÖNER

Tarkan'ın yeni albümüne Sinan Akçıl da yorum yapmış ve albümün çok ses getirdiğine dair soruya, “Tarkan’ın gazı geçsin, herkes Yüzyılın Aşkı’na döner” şeklinde cevap vermişti. Hande Yener, "Ben gazman olmadığım için" cevabıyla da Sinan Akçıl'a gönderme yapmış oldu.



Sinan Akçıl: Tarkan'ın gazı geçsin...



Haberin Devamı