Rauf Tamer Hangi biri?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi biri?

Haberin Devamı

Tepe sersemine dönmüş haldeyim. Biz 4+4+4’ü mü konuşuyorduk, kürtajı mı, idamı mı, yoksa Gazze’yi, Suriye’yi, Patriot’u mu? Hayır hayır, biz galiba Kanuni Sultan’ı konuşuyorduk, tam o sırada öğrencilerin kılık kıyafeti düşüverdi gündeme. Durun bir dakika, yeni anayasa diyordunuz, Başkanlık sisteminden ne haber? Arada kaynayıp gitmesin. Ah, unutmadan...Öcalan’la nasıl yürüyor ahbaplık? BDP’li kızların fezlekelerinde ısrarlı mısınız sahi? Düşürülen uçağımızı unuttum gitti. Ama şu Afyon’daki cephaneliği bir daha anlatın bana. Neydi o?

*[[HAFTAYA]]


Sevgili okuyucular. Eskiden tek cambazane vardı, tek ip vardı, tek cambaz vardı. Şimdi seksen tane ip var, seksen tane cambaz var. Hangisine bakacağınızı şaşırıyorsunuz, hepsine birden bakmak isteyince de hiçbirine bakamıyorsunuz, Çamlıca’ya cami, Taksim’e cami, Göztepe’ye cami... Oturun bol bol tartışın ama Özal öldü mü öldürüldü mü, bana doğru söyleyin.

*

Muhteşem Yüzyıl’ın derdi de bana düştü. Bu akşamki (dün akşamki) reytingi çok merak ediyorum. Yüksek çıkarsa ne olacak? Hem de epey yüksek çıkarsa? - Vay, çoğunluğun tahakkümü ha? En çok da neye üzülüyorum, bilir misiniz? Ebussuud Efendi’ye. Sayesinde çok güzel şeyler çok faydalı şeyler öğrenecektik. Hem de böylesine kritik bir dönemde biraz hak hukuk, insan ve vicdan üzerinde düşünecektik. O bile tehlikeye girdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder