Mehmet Coşkundeniz Hangi erkek tipisin?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi erkek tipisin?

Haberin Devamı

EŞOFMANLI ÖZEL ÜNİVERSİTE ERKEĞİ

Yaz-kış gri eşofman, kapüşonlu sweatshirt’le gezer. Elinde cüzdanı, otomobil anahtarı, sigara paketi vardır. Hava güneşliyse güneş gözlüğü takmadan dışarı çıkmaz. Bebek, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’nde görebilirsiniz.

FULAR VE PURO ERKEĞİ

Kendini büyük göstermek için uğraşır. Pahalı gözlük çerçeveleriyle kendine ‘entelektüel’ havası vermeye çalışır. İçmeyi bilmese de her yemekten sonra devasa bir puro yakar. Bebek ve Nişantaşı’ndaki kafelerde sıkça rastlanır.

GENÇ TAKILAN ERKEK

Evlidir ya da başından bir evlilik geçmiştir. Gençlerin takıldığı yerlere gitmeye, onlar gibi giyinmeye bayılır. Son moda jean’lerle dolaşır. Etrafında hep genç kızların olmasını ister. Sosyetik alışveriş merkezlerinin kafelerinde rastlayabilirsiniz.

‘CONCON’ ERKEK

Her kıyafetinde marka logosu devasa boyuttadır. Marka tutkusu o kadar fazladır ki, internetteki indirimleri kaçırmamak için sabah 7’de uyanıp sipariş verir. Gece kulüplerinde bolca görülürler.

YARI ÜNLÜ ERKEK

Bir dizide, reklamda, klipte küçük bir rol almış veya albüm yapmış ama patlamamıştır. İlk tanıştığında sadece adını söylemenin yeterli olduğunu düşünür. Tanınırmış gibi yapar. Toplu olarak bulundukları yer Cihangir’dir.

‘COOL’ ERKEK

Hayatın anlamını çözmüş gibi dolaşır. Kimseyi umursamaz gibi görünür. Yeni tanıştığı kişiyi ya küçümser ya da ilgilenmezmiş gibi davranır. Yaşamını tamamen seks üzerine kurmuştur. Cihangir’de, Beyoğlu’nda ve Karaköy-Tophane hattındaki kafelerde bulunurlar.

BOHEM ERKEK

Egosu yüksektir. Gazeteciyse dünyayı yönetme, komplo teorilerine hakim olma ve yazdıklarıyla ülkeyi yerinden oynatma iddiasındadır. Sanatçıysa “Beni kimse anlamıyor” havasındadır. Sarhoş olduğunda çekilmez ve her dişiye sarkabilir. Mekanı Cihangir ve Beyoğlu’dur. SPOR SALONU ERKEĞİ Hayatını vücudu üzerine kurmuştur. Kimi salona gelen kadınları tavlamak için uğraşıp durur. Kimi gittiği pahalı spor salonuyla övünür. Ne kadar yürüdüğünü, kaç mekik çektiğini söyleyerek kadınları etkileyeceğini düşünür.

SPOR SALONU ERKEĞİ

Hayatını vücudu üzerine kurmuştur. Kimi salona gelen kadınları tavlamak için uğraşıp durur. Kimi gittiği pahalı spor salonuyla övünür. Ne kadar yürüdüğünü, kaç mekik çektiğini söyleyerek kadınları etkileyeceğini düşünür.

KARİYER ERKEĞİ

Hayatını okumaya adadığı için bunun takdir görmesini bekler. ‘Tanrı kompleksi’ içindedir. Herkesi, her mesleği küçümser. Her kız için ‘hayırlı kısmet’ olduğundan evlenmek için acele etmez. Çapkındır.

MODERN VE KÜLTÜRLÜ ERKEK

Ne istediğini bilir, kişiliği oturmuştur, yanındaki kadına hanımefendi gibi davranır. Dünyayla ilgilidir, okur. Bakımlıdır ve giyimine özen gösterir. Ne yazık ki çoğu kapılmıştır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder