Mehmet Coşkundeniz Hangi erkekle neden çıkılmaz?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi erkekle neden çıkılmaz?

1- Yontulmamış taşlar

Bu arkadaşlara hemen her yerde rastlayabilirsiniz. Plajda, havuzda, otellerde, eğlence yerlerinde, otobüste, vapurda, sokakta, internette... Kendilerini öyle çabuk belli ederler ki onları tanımak için çaba sarf etmenize bile gerek yoktur. Giyinişleri, davranışları “Ben buradayım” diye bağırır. Bunların bir çoğu aynı zamanda özentidir. Giyimle kendilerini saklamaya çalışsalar da ağızlarından çıkan ilk cümlede gerçek şıp diye ortaya çıkıverir. Belki siz onun yakışıklılığından ya da parasından etkilenip çıkmak istersiniz ama inanın bana bundan pişman olursunuz. Çünkü girdiğiniz her ortama yabancıdır. Konuşacak fazla konu bulamazsınız. Ortak zevkleriniz yoktur. Kabadır, kadın ruhundan anlamaz.

Haberin Devamı

2- Maço erkekler

Her kadın erkeğinin biraz maço olmasını istiyor galiba. Bana gelen mektuplardan öyle anlıyorum. Her erkeğin içinde de biraz maçoluk vardır. Ama bakın o ‘biraz’ın nereye ulaşabileceğini asla kestiremezsiniz. İşyerindeki nazik arkadaşınız, okuldaki keyifli grup arkadaşınız sevgiliniz olduğunda ‘maço’ yanı ortaya çıkar ve afallarsınız. “Seni hiç tanımamışım” bile diyebilirsiniz. Anlıyorum, sahiplenilmek ve biraz da kıskanılmak istiyorsunuz. Ve fakat, giyiminize, hareketlerinize, makyajınıza, arkadaş ilişkilerinize, gideceğiniz yerlere, kısacası her şeyinize karışan bir erkek olsun ister misiniz? Maçoluğunu abartanlar bir süre sonra size kısıtlamalar getirip ve sürekli kendisine hizmet etmenizi bekleyecektir. İlk günlerde bu hareketlerine göz yumabilirsiniz ama kısa süre sonra rahatsız olursunuz. Ayrıca sizi eve kapatıp kendisinin çapkınlık yapacağını da unutmayın.

3- Çapkın erkekler

Bunlar bu ara genellikle internette av peşindeler. Ama geleneksel av alanları barlar, kulüpler, kafeler de halen varlığını korumaktadır. Genellikle iyi giyinirler, havalıdırlar. Kendilerinden emin görünürler. Çevresindeki dişi sineği bile etkilemek için çaba gösterirler. Çapkınları aslında bakışlarından anlayabilirsiniz. Çünkü bir ortamda sizi keserken, aynı zamanda 3-5 kişiye daha çapkın bakışlar fırlatmaktadırlar. Artık oltaya hangisi yakalanırsa... İnternette onlarca sosyal paylaşım ya da çöpçatanlık sitesine üyedirler. Ama size “Ben sadece facebook’a üyeyim. Sana şifremi bile verebilirim” diyecektir. Evet şifresini verdiği bir hesabı vardır ama o hesap zaten çapkınlığa yeltenmediği ve böyle günler için sakladığı sahte bir hesaptır. Çapkın erkek durulur mu? Evet durulur. Ancak onun son durağı siz değilsinizdir. Sizinle birlikteyken mutlaka başkalarıyla da birliktedir. Değilse bile arayış içindedir. Çapkınlığı huy haline getirmiş bir erkeği hayatınıza almayın. Sonra ağlamayın. Ha, siz de çapkınlık yapacaksanız o ayrı...

Haberin Devamı

4- İmaj manyakları

Kendilerini olduğundan farklı göstermeye çalışan, her trende uyan, kişiliği oturmamış, sürekli ilgi çekmeye çalışan tiplerdir. Gerçekte büyük kompleksleri vardır ve onu kapamaya çalışmaktadırlar. Hiçbir konuda yetkin değillerdir ama öyle görünürler. Çevresindeki insanları çabuk etki altına alırlar. Foyalarının ortaya çıkması ise fazla zaman almaz. Bu tipler yalan söyleme konusunda da başarılıdır. Çünkü söyledikleri yalana kendileri de inanmaktadır. Uzak durmanız menfaatiniz icabıdır.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder