Volkan Aliakar Hangi Trabzon?
HABERİ PAYLAŞ

Hangi Trabzon?

Bu sezon Türkiye’yi, Avrupa’da temsil eden iki takımın kapışmasında bol pozisyon ve heyecan vardı. İlk yarıda; Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Beşiktaş’a oranla daha iyiydi. Topa sahip olma, oyunu rakip yarı alana yıkma anlamında başarılıydı Karadeniz fırtınası. Fakat bu iyi görüntüye rağmen pozisyon üretmede Siyah-Beyazlı ekip bir adım öndeydi. Üstelik Kartal’ın hocası Carvalhal defans ağırlıklı isimleri ilk 11’de sahaya sürmüştü.

[[HAFTAYA]]

Orta sahası İbrahim Toraman, Fernandes, Ernst ve Ekrem’den oluşan bir takımın fazla pozisyon bulması şaşırtıcı. İkinci 45’te oyun da tamamen Beşiktaş lehine döndü. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde oynanan İnter maçı Trabzonsporlu futbolcuları çok etkilemiş. Hem mental hem de fiziksel anlamda geriye götürmüş Bordo-Mavililer’i. İtalyan devine kök söktüren Trabzonspor gitmiş yerine vasat bir takım gelmişti. Bu açık farklı görüntüyü sadece ‘yorgunluk’ deyip geçiştiremezsiniz. Mersin İdmanyurdu beraberliğinin ardından da ifade etmiştim.

Haberin Devamı

Trabzonspor yoğun maç temposundan dolayı geriye doğru gidiyor. Bana göre Şenol Güneş’in müdahalede bulunması şart. Mesela Bursaspor’dan büyük umutlarla alınan Volkan Şen neden son dakikalarda oyuna giriyor? Bursa deplasmanında özel anlaşma gereği oynamayan Volkan o günden bu güne formaya hasret kaldı. Henrique’nin geri dönüşü neden bu kadar uzun sürdü? Brezilyalı futbolcu sakatlanmadan önce Trabzonspor’un en etkili silahıydı. Bu iki futbolcunun takıma kazandırılmasının şart olduğunu düşünüyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder