Spor Hangisi doğru?

Hangisi doğru?

Paylaş
Hangisi doğru?

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan ve ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona eren Gaziantepspor-Sanica Boru Elazığspor maçının devre arasıyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin hakkında ortaya atılan iddialar gündemden düşmüyor

Bakan Şahin'in maçın devre arasında Gaizantepspor'un soyunma odasına girdiği anın fotoğrafları Aydınlık gazetesinde yayınlandı. Oysa Şahin, dün yaptığı açıklamada kesinlikle soyunma odasına girmediğini ifade etmişti.

İlk yarısını 1-0 önde tamamladıkları maçı, ikinci yarı 3-1 kaybeden Elazığspor'un Başkanı Selçuk Öztürk, Bakan Şahin'in, devre arasında Gaziantepspor'un soyunma odasına girdiğini ve futbolculara 500 bin lira prim dağıttığını iddia etmişti. Öztürk'ün söylediklerinin tamamen gerçek dışı olduğunu söyleyen Bakan Şahin, dün yazılı açıklama yaparak herhangi bir şekilde Gaziantepspor'un soyunma odasında bulunmadığını öne sürmüştü. Bugün de Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bir açıklama yaparak "Bakanımız, devre arasında soyunma odasından tamamen ayrı olan teknik direktör odasına gelerek bana 'Hayırlı olsun' dedikten sonra protokol tribününe geçti. Soyunma odasında ya da başka bir yerde hiçbir futbolcumuzla irtibata geçmedi" dedi.

FOTOĞRAF YAYINLANDI

Aydınlık gazetesi, Bakan Fatma Şahin'in soyunma odası koridorlarında yürüdüğü ve odaya giriş yaptığı sırada çekilen iki fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta Bakan Şahin ve yanındakilerle Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın açık bir şekilde göze çarpıyor.

Haberin Devamı