Magazin Hanife canlı yayına bağlandı. Geri mi dönecek?

Hanife canlı yayına bağlandı. Geri mi dönecek?

Paylaş
Hanife canlı yayına bağlandı. Geri mi dönecek?

Gelin adayı Hanife canlı yayına bağlandı ve Serkan’a şoke eden şeyler söyledi. işte gelin adayı Hanife'nin o açıklamaları..

Zuhal Topal’la locasının beğenilen damat adaylarından Serkan, geçtiğimiz gün “Bir insanın değerini kaybedince anlarsın derler ya benim de pişmanlıklarım var. Kıymet bilenle olmak istiyorum” sözleriyle yeniden Hanife ile birlikte olmak istediğini açıklamıştı. Serkan’ın bu açıklaması karşısında herkes çok şaşırmış, gözler Hanife’ye çevrilmişti.

BEN ORAYA LOCADA OTURMAK İÇİN...


Hanife, canlı yayına telefonla bağlandı. "Sadece sizi özledim Zuhal Abla, özlenmeyi hak edenleri özledim" diyerek sözlerine başlayan Hanife, Serkan’ın açıklamalarına karşılık; “Birisini davet ederken, beni sevdiği için çağırıyorum denmez. Bizim bir araya gelebilmemiz için çok güzel şeyler olması lazım. Aradan beş ay geçti Serkan, sen benim duygularımdan nasıl bu kadar eminsin? Ben locada oturmak için oraya gelmeyeceğim. Ben ciddi manada yuva kurmak istiyorum. Benim oraya gelmem için senin bana ciddi bir vaatte bulunman gerekiyor” dedi.

Serkan ise Hanife’ye; “Bizim burada yaşanmışlıklarımız var. Sen burada herkesin gözünün önünde beni sevdiğini söyledin” dedi. Onlar geçmişte kaldı. Ben seni mi bekliyorum sanıyorsun diyen Hanife’ye Serkan; “Haklısın; ama bir insan sevip, değer verdiği zaman kolay kolay duygularını bitiremez. Sen duyguları çabuk değişen biri değilsin” dedi.

BU GÖZLER NELER GÖRDÜ!

Zuhal Topal’ın; “İkiniz için de en güzelini, en hayırlısını isterim. Serkan’ın annesiyle çok iyi diyalog halinde olduğunuzu biliyorum. Seni umreye uğurladı, karşıladı” sözlerinin üzerine Hanife; “Serkan’ın annesini çok seviyorum; ama bu gözler neler gördü Zuhal Abla; İlan-ı Aşklar gördü, sarılmalar gördü. Demek ki isteyince yapabiliyormuş” dedi.

Serkan’ın sözleri beni ikna etmedi diyen Hanife; “Kırgınım, kızgınım… Serkan, beni sözlerinle ikna etmeyi başar ondan sonra konuşalım” diyerek, telefon görüşmesini sonlandırdı.

Şimdi herkes müzmin gelin adayı Hanife'nin programa gelip gelmeyeceğini merak ediyor!

Haberin Devamı