Magazin Hanımın Çiftliği'nde kaza

Hanımın Çiftliği'nde kaza

Paylaş
Hanımın Çiftliği'nde kaza

Adana'da 'Hanımın Çiftliği' dizisi çekim ekibini taşıyan araç sulama kanalına uçtu. Kazada, 2 figüran yaralandı

Kaza, saat 04.00 sıralarında Şakirpaşa Mahallesi arkasından geçen sulama kanalında meydana geldi. Adana’nın Karataş İlçesi’nde çekimleri yapılan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan ’Hanımın Çiftliği’ dizisi setinde görevli figüranları taşıyan Nurettin Çağre yönetimindeki 01 ZE 628 plakalı araç, uyarı levhası ve ışıklandırmanın olmayan yolda kanalın karşısına geçmek isterken köprüden yuvarlandı.

Haberin Devamı

Su olmayan kanala düşen ve yan yatan araçta bulunan figüranlar 25 yaşındaki Ertan Günel ile 30 yaşındaki Şafak Yetimler yaralandı. Kazayı yara almadan atlatan araç sürücüsünün ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olan yaralılara ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, yaralıları kanaldan çıkaramayınca Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ekiplerinden yardım istedi.

Can-Kur ekipleri tarafından kanaldan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Adana Numune ve Çukurova Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, ekibin çekimlerin bitmesinin ardından eve gitmek için yola çıktıkları belirtildi.

Haberin Devamı

DHA