Spor Hapiste Müslüman oldu

Hapiste Müslüman oldu

Paylaş
Hapiste Müslüman oldu

Premier Lig ekiplerinden Wigan Athletic'in yıldızı Marlon King, tecavüz suçlamasıyla hapis cezası aldıktan sonra, cezaevinde Müslüman oldu

Hapiste değişim yaşayan 29 yaşındaki King'in; namaza başladığı, helal yemekler istediği ve cezaevinde sadece Müslümanlar'la konuştuğu ileri sürüldü.

King'in ayrıca cezaevi imamıyla da sürekli din değiştirilmesi konusunda konuştuğu belirtilirken, Thetford yakınındaki Norfolk'ta bulunan HMP Wayland cezaevindeki suçlu ve görevlilerin King'deki davranış değişikliklerinden dolayı büyük şaşkınlık yaşadığı kaydedildi.

İçeriden bir kişi King'le ilgili olarak, "Kötü çocuk Marlon'un dönüşümü inanılmaz. Hapisten çıktığında ailesini de müslüman yapacağını söylüyor. Bu geçici bir dönüşüm değil, hayatının toplu bir değişimi. Hücresinde saatlerce İslam'la ilgili kitaplar okuyor." dedi.

BAŞINDA FESLE DOLAŞIYOR

Wigan'dayken haftada 35 bin pound kazanan King'in çıktıktan sonra da Afganisten halkına yardım için de 25 bin pound bağışta bulunacağı kaydedildi. Artık başında fesle dolaşan Marlon King'in hapisten çıktıktan sonra da Chelsea'de oynayacağını söylediği de kaydedildi.

King'in, "kontrat hazır ve imza atacağım." dediği de belirtildi. Geçen ay ise King'in hücresinde bir tutam kokainle birlikte cep telefonu şarj cihazı bulunduğu, yönetim tarafından bir hafta hücre hapsine çarptırıldığı kaydedildi.

King, özel seks terapi programlarının uygulandığı C categorisindeki Wayland hapishanesinde tutuluyor.

Haberin Devamı