Candaş Tolga Işık HAPPY BIRTHDAY APO
HABERİ PAYLAŞ

HAPPY BIRTHDAY APO

Haberin Devamı

Tarih: 4 Nisan 2010
PKK’nın internet sitelerinden biri…
Yer: Kuzey Irak-Kandil’deki PKK merkez kampı…
“Olağan bir gün... Merkez karargâhta düzenlenen törende önderliğin hayat hikâyesi ve halkımıza yaptığı konuşmalardan derlemeler okundu. Ardından birlikler günlük rutin eğitimlerine ve faaliyetlerine döndü.”
*
Tarih: 4 Nisan 2010
Devletin resmi haber ajansı, A.A…
Yer: Türkiye- Şanlıurfa…
5 otobüslük konvoy Abdullah Öcalan’ın doğum günü nedeniyle Şanlıurfa Ömerli köyüne geldi. Kalabalık grup koşarak Abdullah Öcalan'ın evine yetişmek isterken izdihama neden oldu. Slogan atan grup daha sonra Öcalan’ın doğduğu evin bahçesine girdi. Evin duvarlarına terör örgütü elebaşının çektirdiği fotoğraflar asıldı. Duvarda asılı olan fotoğrafları kalabalık grup öperek sevgi gösterisinde bulundu. Öcalan’ın fotoğrafları cep telefonları ile görüntülendi. İzdiham dolayısıyla birçok kişi ezilme tehlikesi geçirirken, kalabalık grup Öcalan’ın yediği ekmekten yedi, içtiği suyu içti. Şanlıurfa Valiliği’nin izniyle gerçekleşen törenler BDP Şanlıurfa İl Başkanı’nın uçurduğu güvercinlerle sona erdi.
*
‘Kürt Açılımı’nın en doğru hamlesini yaptı Hükümet!
Göreceksiniz şakır şakır dağdan terörist inmeye başlayacak…
Niye mi? Şimdi sen dağdaki PKK’lı olsan…
“Benim burada yapamadığımı adamlar şehirde elini kolunu sallaya sallaya yapıyor. Ben niye enayi gibi Allah’ın dağında çürüyorum?” diye isyan etmez misin?
Akıllı adam dağda bir dakika durmaz!
Eskidendi o…
PKK’lıya artık hayat kolay!
Asıl şehit ailesiysen, gaziysen işin zor…
Ya kahrından kanser olursun ya da yüreğin kaldırmaz kalpten gidersin!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder