Gündem Harakiri mi, yoksa cinayet kurbanı mı?

Harakiri mi, yoksa cinayet kurbanı mı?

Paylaş
Harakiri mi, yoksa cinayet kurbanı mı?

Bursa'da evinin banyosunda karnından bıçaklanmış halde bulunan adamın ölümü araştırılıyor

Bursa'da evinin banyosunda karnından bıçaklanmış halde ölü bulunan işçi emeklisi 56 yaşındaki Nizamettin Aydın’ın ölümünün ardındaki sır perdesini olayda kullanılan bıçaktaki parmak izi ve birlikte yaşadığı 45 yaşındaki N.K ile bu kadının oğlu 22 yaşındaki T. ve kızı aynı yaştaki H.K’nın kıyafetlerindeki kan izleri aralayacak.

Haberin Devamı

Eşinden boşanan Nizamettin Aydın, merkez Yıldırım ilçesindeki evde N.K ile yaşamaya başladı. Dün saat 16.00 sıralarında polisi arayan N. K, çocuklarıyla evde otururken, abdest almak için banyoya giren Nizamettin Aydın’ın kendini bıçaklayarak intihar ettiğini söyledi. Gelen polisler, evin banyosunda Nizamettin Aydın'ın karnından bıçaklanmış kanlar içindeki cesedini buldu. Babalarının ölüm haberini alan Nizamettin Aydın’ın çocukları ve yakınları N. K. ile çocuklarına saldırdı.

Polis, Nizamettin Aydın’ın ölmeden 7 ay önce N.K ve iki çocuğunun kendisine zorla 60 bin TL tutarında senet imzalattığını öne sürerek savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu, ancak buna rağmen aynı evde yaşamaya devam ettiğini belirledi.

KAN ÖRNEKLERİ İNCELENİYOR

Haberin Devamı

Soruşturmayı yürüten polis, Nizamettin Aydın’ın ölümünün intihar mı, yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor. Adam yaralamaktan suç kaydı bulunan T. K’nın kıyafetlerinde kan izine rastlayan polis, olayda kullanılan bıçaktan aldığı parmak izlerini de kan örnekleriyle birlikte Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Verdikleri ifadede Nizamettin Aydın’ın intihar ettiğini söyleyen N. K. ve çocukları, “Biz kendisine zorla senet imzalatmadık. Yalnız aramızda zaman zaman tartışmalar oluyordu. Olay saatinde abtest almak için banyoya girdi. Daha sonra çıkmadı. Merak edip kapıyı açtığımızda bıçağı karnına saplayıp Ölmüştü. Sonra polise haber verdik” dedi.

Gözaltına alınan N.K. ve çocuklarının sorgularının sürdüğü bildirildi.

Hüseyin TÜCCAR - Selahattin BUDAKOĞLU/BURSA, (DHA)