Magazin Harareti araca vurdu

Harareti araca vurdu

Paylaş
Harareti araca vurdu

Manken Ece Gürsel trafik kontrolü sırasında yapılan alkol testinde 0.60 promil alkollü çıkınca, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu

Edinilen bilgiye göre çıkaracağı albümün çalışmalarını yaptığı stüdyodan çıkan manken Ece Gürsel ve Müzik Yönetmeni İsmail Tunçbilek ile birlikte Gürsel'in annesine ait 34 E 6266 plakalı otomobille evine gidiyordu.

Gürsel, Üsküdar Beylerbeyi Abdullahağa Caddesi'ne geldiğinde polisler tarafından trafik denetleme noktasında durduruldu. Trafik polisleri direksiyon başındaki Ece Gürsel'e alkol kontrolü yaptı. Yapılan testte Gürsel'in 0.60 promil alkollü olduğu tespit edilerek, alkollü araç kullanmaktan 548 TL ceza kesildi.

6 ay süresince de ehliyetine el konulan Ece Gürsel'in yanında bulunan yönetmeni İsmail Tunçbilek ise af çıkacağını öne sürdü. Gürsel ve Tunçbilek trafik kontrol noktasına otomobili götürmesi için ehliyetli bir arkadaşlarını çağırdı.

Haberin Devamı

0.10 PROMİL FARK VAR

Stüdyoda bir kadeh içtiğini iddia eden Ece Gürsel: 'Yapacak birşey yok evim şurası iki adım 60 promil, 50 promille alıyorlarmış, 10 promil fark var. Sağlık olsun, şoför tutacağız. Üzüntülüyüm, kısmet yani..." dedi.

Trafik noktasından ayrılacakları sırada otomobili arızalanan Ece Gürsel, otomobilden inerek "Benim hararetim araca vurdu" dedi. Daha sonra otomobili çalıştırmayı başaran şoförle birlikte Ece Gürsel ve İsmail Tunçbilek trafik kontrol noktasından ayrıldı.

Ramazan Eğri İSTANBUL DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3547","3547","201011","3547-6.jpg");