Gündem 'Harbiden şeytana uydum'

'Harbiden şeytana uydum'

Paylaş
'Harbiden şeytana uydum'

Adana'da komedi filmlerine taş çıkartacak bir kaçırma olayı yaşandı

Kredi kartı ve kira borcu olan Gülşen Tüzer, komşusunun 4 yaşındaki oğlu Ceren'i suç ortakları Hilmi Köse ve Emre Kavlak'a kaçırttı. Olaydan hemen sonra yakalanarak tutuklanan sanıklar hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından 'yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 29'ar yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmalarında şeytana uyup şaka yaptıklarını söyleyen sanıklar, 2'inci duruşmada da önceki ifadelerini tekrarladı.

"HARBİDEN ŞEYTANA UYDUM"

Gülşen Tüzel mahkemede, "Tamamen şaka. Çok samimi arkadaşım. Gerçek kız kardeşimden daha çok severim. Harbiden de kötü bir niyetim yoktu. 4-5 aydır tanırım ve çok samimi olduk. Harbiden şeytana uydum.

Daha önce 'Kızın kaçırılsa ne yaparsın?' diye sormuştum. Ve çok tepki göstermişti. Korkutmak istedim. Beni aradığında şakadır dedim. 'Böyle şaka mı olur?' diye tepki göstererek konuşmama devam ettirmeden telefonu kapattı.

Daha sonra da sürekli aradım ama telefona bakmadı. Şaka yaptığımızı söyleyecektim. Ama fırsat vermedi. Para istemedim. Özellikle arkadaşımdan ve herkesden özür diliyorum" diye konuştu.

DAVACI DEĞİLİM

Duruşmaya katılarak davacı olmadığını belirten çocuğun annesi Dürdane Akyel de olayı şöyle anlattı: "Arkadaşımın anlattığı gibi oldu. Çocuğuma hiç bir zarar gelmediği için şikayetçi değilim." Mahkeme, sanıkların 1'er yıl 3'er ay 16'şar gün hapis cezasına çarptırdı, daha sonra da 5 yıl denetim süresine tabi tutulmasına karar verip sanıkları tahliye etti.