Dr. Haydar Dümen Harekete geçmek lazım
HABERİ PAYLAŞ

Harekete geçmek lazım

Haberin Devamı

Cinsellik birbirini seven çiftin kapalı kapılar ardında yaşadığı özel bir olay. İki tarafı da tatmin etmesi çok önemli ve gerekli. Yani sorun kadındaysa erkek ona yardım eli uzatmalı. Eğer erkek sıkıntılıysa, eşi harekete geçmeli, onu mutlu etmenin yolunu aramalı ki cinsellik mutluluk getirsin.

BÖYLE SORU YOK!

İlişki için harekete geçeyim mi?

24 yaşındayım, ilişki için harekete geçeyim mi? Penisim 14 santim ve sönük hali küçük. Ayrıca bu boy yeterli mi?

CEVAP

Değerli okurum, kaliteli süngerler vardır, ceviz büyüklüğünde bir sünger yarım bardak su emer. Oysa kalitesiz elma kadar olanı 1 fincan suyu bile emmez. Yani penisteki sünger dokunun kalitesi bu konudaki yapıyı ve fonksiyonu belirler.

Okurum, ruhunu santimetrelere satma, cinselliğine soğuk su katma. Çünkü o nimet önce ruhta ısınır, sonra sofraya oturulur. Sofradaki sunum tarzı, nimetin sosu, kreması ve şerbetidir. Önce tatlı dil gelir. ‘Tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır.’ Sizde farklı olacak, yılan bir an önce yuvama gireyim diye sabırsızlanacaktır!!!

Sert hareketler inciticidir, yoz sözler orgazmın soğuk suyudur. Bencillik ve açgözlülük, ‘Hep bana hep bana’ tekerlemesi sonunda her şeyi öldürür.

Zevk almak için yeterli mi?

​Penisim 12 santim, küçük olduğunu düşünüyorum. 1.80 boyunda ve 100 kiloyum. Hiç ilişkiye girmedim. Acaba bir kadının zevk alması için yeterli mi?

CEVAP

Yeterlidir değerli okurlarım, tümünüz okuyun. Vajinanın boyu ortalama 8 santim. Sadece girişteki 2 santimlik bölümü duyarlıdır. Geri kalan 6 santimlik yerde hiç his yoktur. Görüntü ne kadar önemli olsa da işlevi yani o amaçtaki görevi, duyarlılığı, ruhsal hazırlığı gibi pek çok etken karşılıklı doyumda (özellikle kadınlarda) önemli rol oynar.

Çoğunluk her kadın ve kız, erkeğin organını görüp beğenmeden aşık olurlar. Aşık olmuşlarsa santimetre hesaplarıyla kılıkırk yarmak olmaz. Genel görüntü, fizik, estetik, duygusal ve de güven verici tavır ve davranışlar ilişkide önemli rol oynar.

Sana gelince aslan okurum, 75 kiloya iniver (bunda ısrarcıyım) hayatın her yerinden tadını çıkarıver. Sonunda da Haydar Hoca’na “Haklıymışsın” deyiver.

Karımla 2 yıldır ilişkiye girmiyoruz

39 yaşındayım, 12 yıllık evliyim. Karımla 2 yıldır seks hayatımız yok. Onu aldattım. Ben başka kadınlarla birlikte olmak istiyorum. O da beni affetmiyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, aile birliği olmadan toplumsal birlik, aile mutluluğu olmadan toplumsal mutluluk olmaz. Aile toplumun temel taşıdır. Binanın tuğlaları eriyip incinmeden önlemler alınmalıdır. Buradaki en önemli şey başlangıçtaki tercih ve yaş durumudur.

Genellikle erken yaşta evlenenler problem yaşıyorlar. Bu problemler de değirmenin suyu gibi akıp devam ediyor. Aynı giysiyi giymekten, aynı pilava kaşık sallamaktan bıkmış olabilirsin. Bu konuda seçim yaparken belki de hayatın farkında değildin. Yanlışların bedelini bıktığın eşin ödüyor.

‘Sen ne söylersen söyle, bu hayat geçmez böyle, sana dönmeyeceğim’ şarkıları boşuna değil. Sen yola girmeyeceğine, eşini de gözden çıkardığına göre profesyonel yardım alın. Son bir umuda sarılın ve pişman olmayın.

Zevk suyu geliyor

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla telefonda normal konuları konuştuğumuz zaman bile zevk suyu geliyor. El ele tutuştuğumuzda penisim sertleşiyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP Değerli okurum, yardıma ihtiyacın yok ki yardım edeyim. İşin doğası böyle. Sende de bezler fazla çalışıyor. Ne yapalım? At senin, araba senin. Dizginlerde senin elinde. Gücün belinde. Yanlış yapma yeter.

Zedelendi mi, yırtıldı mı?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla kıyafetlerimiz varken sürtünme yoluyla birlikte olduk. Benden çok açık renkte biraz kan geldi. Acaba zedelenmiş midir? Yırtılmış olabilir mi? İlişkiye girsem kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, tahriş oldu. Zar esnek değilse ilişkide kan gelecek. Esnekse gelmeyecek. Bunlar yapısal özellikler.

Kızı ikna edemiyorum

23 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor, korkuyor. Onu bir türlü ikna edemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, flörte, aşka sevgiye selam edip şapka çıkarıyoruz. Üzerine gitme be yavrum. Korkutma kızcağızı. Sabırlı ol.

Kan nereden geldi?

23 yaşında kızım. Mastürbasyon yaptım ve benden kan geldi. Ama vajinama bir şey sokmadım. Ertesi gün adet gördüm. O gelen kan kızlık zarı kanı mıydı?

CEVAP

Adet kanıydı sevgili okurum. Kızlık zarın yerinde sağlam duruyor, dert etme.

Birlikte orgazm olsak

2 yıllık evliyim. Eşim birlikte olduğumuzda acı çekiyor, orgazm olmuyor. Bunun bir tedavi şekli ya da ilacı var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, birçok kadında olan bir sorun. Hiç merak etme, düzelecek. Bunun için zamana ihtiyaç var.

Hamile miyim?

22 yaşındayım. 1 yıldır erkek arkadaşımla birlikte oluyoruz. Bir kez o korunmadı. O gün evgilimden bir sıvı geldi. Bu hafta adet görmem gerekiyor ama hiçbir belirti yok. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, bilinmez, kapalı kutu. 15 gün sonra bir gebelik testi yaptırırsın. Umarım o kutudan bir ak güvercin çıkar. Yani gebe değilsin anlamında. Ama bir atmaca çıkarsa, gebeliğin giderilmesinin yollarını ararsın.

İlişkiyi istemiyorum

29 yaşında, 4 yıllık evli kadınım. Bir çocuğum var. Eşimle birlikte olmak istemiyorum. Orgazmı bilemiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel soğukluk tablosu çiziyorsun. Bunun yarısı sendense, yarısı da eşindendir. Cinsellik iki kişinin paylaştığı, o konuda bütünleştiği, iki tarafın da isteklerine uyarak ve kırmadan bulunan bir orta yoldur. Orta yol daima verimli sonuçlar doğurur. Senden olan eksikliği eşinin gidermesi gerekir. Bunun tersi de doğrudur. Yani sen de eşine yardımcı olabilirsin. Önünüzde uzun bir yol var. Mutlaka çözüm hem arayın hem bulun.

Azaltamıyorum

18 yaşındayım. Her gün en az bir kere mastürbasyon yapıyorum. Bunu azaltmaya çalışıyorum ama olmuyor. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yor kendini. Sokağa çık, spor yap. Babanın, annenin yardımına koş, yalnız kalma. Ellerine hakim ol.

Normal mi?

17 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Bana küçük geliyor, normal mi? İleride partnerimi tatmin edemem diye korkuyorum. 77 kiloyum, boyum ise 1.83. Daha uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Dert ettiğin şeye bak. Kilonu yerinde tut ve şişmanlama yeter.

Çok mu süre istiyorum?

30 yaşında, 7 aylık evli kadınım. Eşim erken boşalıyor. Ben yatakta öyle kalıyorum. Sizce çok mu uzun bir zaman istiyorum? Artık cinsellikten soğumaya başladım. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, eşinin süresini uzatabiliriz. Ama seni hızlandıramayız. Bu nedenle özellikle senin için tedavi kolay değil.

Benden ayrılacakmış

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ben kabul etmedim ama onu çok seviyorum. Sevgilim “Ayrılalım” dedi. Ne yapacağımı bilemiyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, ayrıl hem de hemen. Hem kendine hem ona iyilik etmiş ol.

Erken boşalma sürerse...

18 yaşındayım. İlk deneyimimi genelevde yaşadım. Ben erken boşalıyorum. İlişkiye girmeden boşalma oluyor. Ya sorun sürerse?

CEVAP

Değerli okurum, bir süre sonra bu alışkanlık haline dönüşür. Genelde evlilik koşullarında düzeliyor. Bu durumda bizler devreye giriyor, erken boşalmayı tedavi ediyoruz.

GÜNÜN SÖZÜ CEVAP

Hep bana hep bana’ tekerlemesi sonunda her şeyi öldürür. Akıl akıldan üstündür ama onu bulana kadar iş işten geçer. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder