Mine Ayman Hareketli geçecek bir hafta sonu
HABERİ PAYLAŞ

Hareketli geçecek bir hafta sonu

Haberin Devamı

Merhaba, çok hareketli geçecek bir hafta sonu bizi bekliyor. Ay Koç burcunda olacağı için enerji dolu ve oldukça girişken olabilir, yeni bir şeylere rahat bir şekilde başlayabiliriz. En güzel başlangıçları yaşayacağınız bir hafta sonu diliyorum.

24 Kasım Cumartesi; Ay Koç burcunda seyrine devam ediyor ve enerjimiz yükseliyor. Burcu ya da yükseleni Koç, Aslan ve Yay olanlar kendilerini çok daha iyi ve keyifli hissedebilirler. Yeni başlangıçlar için kendimizi hazır hissedebiliriz. Yeni sosyal ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak ve kısa yolculuklara çıkmak için harika bir gün olabilir. Ay Koç burcundayken aşk hayatımızda da hızlı gelişmeler yaşanabilir. Flört etmek ve yeni bir ilişkiye başlamak için karşımıza yeni ve güzel fırsatlar çıkabilir.

Ay Koç’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı sinirli olma ve kavgacı ruh hali.
*Acele karar verme.
*Tehlikeli konularda fazla cesur olma ve risk alma.
*Sakarlıklara ve kazalara yatkın olma.

Bu Cumartesi, hayatımıza mutlaka Kırmızı rengini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Koç’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

25 Kasım Pazar; güne Koç burcunun enerjisiyle başlayacağız ama saat 14:19 itibariyle Ay Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak ve hayatımızda güvenlikle ilgili konular daha önemli olmaya başlayacak. Evde ya da evimiz gibi gördüğümüz yerlerde ve güvendiğimiz insanlarla vakit geçirmeyi tercih edebiliriz. Huzur ve keyif çok önemli olacağı için, sakin bir gün geçirmeyi tercih edebiliriz. İştahımızın çok artacağı bu günlerde yediklerimize her zamankinden fazla dikkat etmemiz gerekebilir çünkü kilo almamız çok kolay olabilir! Tembellik de artacağı için, eğer bitmesi gereken işlerimiz varsa, tamamlamakta zorlanabiliriz.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu Pazar, hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder