Magazin 'Harika bir aşk yaşıyoruz'

'Harika bir aşk yaşıyoruz'

Paylaş
'Harika bir aşk yaşıyoruz'

Bülent İnal'ın “Bir kere âşık oldum” diyerek evleneceklerini açıkladığı sevgilisi Melis Tüysüz, “Biz çok mutlu, harika bir aşk yaşıyoruz” dedi

Daha önce Türkiye’nin en güzel kadınlarından Tuba Büyüküstün ve Beren Saat’le aşk yaşayan ünlü oyuncu Bülent İnal, geçen günlerde evleneceğini duyurdu.,

Haberin Devamı

Sık sık Beren Saat’le adı yeniden aşk dedikodularına karışan İnal, kostüm sorumlusu olarak çalışan Melis Tüysüz’e âşık olduğunu açıklayarak söylentileri noktaladı.

‘Bu yaz evleneceğiz’

Üstelik İnal yaptığı açıklamada, “Sürekli birine, her önüme gelene âşık olmam. Herhalde bazen âşık oldum zannetmişimdir, sevgileri aşk zannetmiş olabilirim.

Aşk dediğiniz şey galiba bir kere oluyor. O tutku ve aşk, benim yaşadığım en azından, bir kere oldu. Ben şu an çok güzel ve kendimi iyi hissettiren bir aşk yaşıyorum Melis Tüysüz’le. Hatta bu yaz evlenmeyi planlıyoruz” dedi.

25 yaşındaki Melis Tüysüz ise ilk kez konuştu ve İnal’ın evleneceklerini açıklamasının kendisi için de sürpriz olduğunu belirtti.

‘Evlilik sürpriz oldu

İnal’la geçen kış çekilen “Bu Kalp Seni Unutur Mu?” dizisinin çekimlerinde tanıştıklarını anlatan Tüysüz, “Evlilik kararını almıştık ama bunu hemen açıklamayı düşünmüyorduk. Evleneceğimizi duyurması bana da sürpriz oldu ve çok sevindirdi. Hakkımdaki sözleri de beni çok mutlu etti. Hangi kadın bu sözleri duyduğunda sevinmez ki? Zaten ilişkimizin başından beri hep beni çok mutlu eden sözler söylüyor. Biz çok mutlu, harika bir aşk yaşıyoruz” dedi.

Bergüzar Korel ile başrol oynadığı “Bitmeyen Şarkı” dizisinin çekimlerinin Çeşme’de yapılması nedeniyle İnal ile ayrı kalan Tüysüz, “Ben de çok yoğun çalıştığım için Çeşme’ye gidemiyorum, daha çok Bülent İstanbul’a geliyor” diye konuştu.

Haberin Devamı