Osman Şenher Harika futbol
HABERİ PAYLAŞ

Harika futbol

Trabzonspor’u da Antalyaspor’u da kutlamak lazım. Dün gece Antalya’da Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını İngiltere Premier Lig’deki kalitede oynadılar. Bordo-Mavililer, ilk maçtaki 2-0’lık avantajın üzerine yatmayı düşününce başlarına iş alıyorlardı. Maçın başında kaleci Onur, kalesinde devleşmese Djiehoua ve Necati Trabzonspor’un avantajını iki golle bitiriyorlardı. Ama Şenol Güneş’in Türk futboluna hediyesi kaleci Onur, Beşiktaş maçında olduğu gibi dün gece de takımının en iyisiydi.

Mehmet Özdilek’in elindeki kadro sınırlı. Takımının en büyük yıldızı Necati Ateş. Ertuğrul ve Beşiktaş’tan kiralanan Erhan da çok iyi mücadele ediyorlar. Bu bazı maçlarda yetiyor, bazı maçlarda galip gelmeye yetmiyor. Sahada Beşiktaş maçındaki koşan, basan, devamlı gol arayan Trabzonspor yoktu. Oyunu güzelleştiren taraf hep Antalyaspor oldu. Biraz da şansları olsaydı belki de finalde Fenerbahçe ile oynayacak takım Antalyaspor olabilirdi. Şenol Güneş, Trabzonspor’da çok şeyleri değiştirdi. Bunu her geçen hafta daha iyi görüyoruz.

Haberin Devamı

Tek eksiği takımının istikrarını bir türlü yakalayamaması. Bunda da en büyük rolü, Umut Bulut oynuyor. Bu çocuk çok iyi bir forvet oyuncusu. Tek kusuru gol vuruşlarında. Alanzinho ve Colman, Umut’a yakın oynamayınca takımın gol atması şansa kalıyor. Sonuçta Trabzonspor finale yükseldi. Fenerbahçe ile çatır çatır bir maç oynayacak. O maçların havası tabii ki farklı olur. Beşiktaş maçındaki performanslarını yakalarlarsa kupayı müzelerine götürebilirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder