Yaşam Harry Potter'a gizemli proje

Harry Potter'a gizemli proje

Paylaş
Harry Potter'a gizemli proje

J.K. Rowling'in gizemli projesi Pottermore, Harry Potter hayranları tarafından heyecanla bekleniyor

JK Rowling’in Pottermore adlı yeni bir internet sitesi açması, Harry Potter hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Haberin Devamı

Şu an için Pottermore.com’da yalnızca “Pottermore” sözcüğü, “Yakında...” ifadesi ve Rowling’in meşhur imzası yer alıyor.

@Pottermore adında yeni bir Twitter hesabı da açıldı ve daha şimdiden 25.000 takipçisi var. Bu yeni proje hakkında başka bir detay verilmiyor fakat HPANA isimli fan sitesindeki bir editör, Pottermore’un bir tür öngösterimini izlediklerini, bu yeni projenin nefes kesici detaylara sahip muhteşem bir proje olduğunu belirtti.

Pottermore'un sırrı ne?

Harry Potter hayranlarının, gizemli Pottermore projesiyle ilgili teorileri ise birbirinden farklı. Şu anda projeyle ilgili 7 teori bulunmakta:

1- Harry Potter ansiklopedisi

2- Tema ya da eğlence parkı

3- Yan karakterlerden oluşan bir spin off

Haberin Devamı

4- Video oyunu

5- El kitapları

6- Harry potter fanları için sosyal ağ

7- Gerçek büyücülük okulu

Rowling’in daha önce seriye yeni bir kitap eklemeyeceğini söylemiş olmasına rağmen, kimi okurlar bu esrarengiz sitenin yeni bir Harry Potter kitabının habercisi olduğunu düşünüyor. Rowling konuyla ilgili sitesinde “Yedi kitap için yeterince hikâyem vardı ve bu hikâyeleri yedinci kitabın ötesine taşımayı hiç planlamadım. Ama gelirini hayır kurumlarına bağışlamak üzere sekizinci bir kitap yazabilirim. Böylece elimde bulunan ama kitaplarda kullanmadığım malzemeleri de Harry Potter dünyasını anlatan bir ansiklopedi yazmak için kullanma fırsatım olur. Bakalım...” açıklamasını yapmıştı.

Bu sabah Rowling’in halkla ilişkiler ajansı Stonehill Salt’den bir yetkili, yeni projenin yeni bir Harry Potter kitabı olmadığını belirtti: “Şimdilik yalnızca Pottermore’un JK Rowling’in yeni projesi olduğunu söyleyebiliyoruz. Detaylar yakında açıklanacak, ama bu yeni bir kitap değil.”