Magazin Harun Kolçak'a son veda...

Harun Kolçak'a son veda...

Paylaş
Harun Kolçak'a son veda...

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden pop müziğin sevilen ismi Harun Kolçak, siyaset, sanat dünyasından isimler ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı

Önceki gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 62 yaşındaki sanatçı Harun Kolçak, Şişli Teşvikiye Cami’nde düzenlenen cenaze namazı ile son yolcuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine, Harun Kolçak’ın hayranlarının yanı sıra, iş ve sanat dünyasında çok sayıda ünlü isim katıldı.



'HASTANEYİ SEVMİYORDU'

Cenaze namazına katılan ünlülerden Çelik Erişçi, Harun Kolçak’tan övgü ile bahsederek, “Çok zarif barışsever, bütün ülkeye her zaman sevgi üzerinden söylemi olan bunu da şarkıları ile aktaran bir sanatçı hepimizin başı sağ olsun. En son hastaneye yatmadan bir hafta on gün önce görüşmüştük. Hastane olmadığında daha iyiydi hastaneyi sevmiyordu. Moralle yürüyen bir hastalıktı. Hepimiz gücümüz yettiğince moralini yüksek tutmaya çalıştık. Dediğim gibi en yüksek morali albümüne karşı gösterilen ilgiden aldığını düşünüyorum. Son bir buçuk 2 yıllık süreç tamamen halkın duaları ile oldu. Hepimizin başı sağolsun” dedi.



EDİZ HUN: ÇOK MÜKEMMEL VE ZARİF BİR İNSANDI

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Ediz Hun ise Allah’tan rahmet dileyerek, “Çok üzücü. Burada hep beraber onu uğurlayacağız. Allah babasına sabır versin çok zor bir durum. Yaşı da oldukça ileride şu anda yaşayan bir efsanedir babası. Yaşayan en büyüğümüzdür. Çok mükemmel ve zarif bir insandı. 62 yaş bugün için önemli bir yaş değil” diye konuştu.



GEMLİK'TE HELALLİK ALINACAK

Kolçak'ın cenazesi İstanbul'daki cenaze namazının ardından Bursa'nın Gemlik ilçesine getirilerek ikindi namazını müteakip Gemlik Merkez Camii'nde helallik alınmasının ardından ilçe mezarlığındaki annesinin mezarının üzerine defnedilecek.

Haberin Devamı