Magazin Hasan Dere'nin eski sevgilisi Deniz Gençay'a açtığı tazminat davasına ret

Hasan Dere'nin eski sevgilisi Deniz Gençay'a açtığı tazminat davasına ret

Paylaş
Hasan Dere'nin eski sevgilisi Deniz Gençay'a açtığı tazminat davasına ret

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, oryantal Asena'nın eşi Hasan Dere'nin, eski sevgilisi şarkıcı Deniz Gençay'a açtığı 50 bin liralık tazminat davasını reddetti

Şarkıcı Deniz Gençay, geçen yıl özel bir televizyon kanalında yayınlanan magazin programına bağlanarak eski sevgilisi Hasan Dere'nin kendisini oryantal Asena ile aldattığını iddia etmişti.

Haberin Devamı

Şarkıcı bu açıklamasının ardından, eski sevgilisi Hasan Dere'nin kendisine yaşattığı fiziksel şiddetten ve maddi-manevi zorluklardan bahsederek Dere'nin yeni eşi Asena'yı uyarmıştı.

ŞİKAYET ETMİŞTİ

Hasan Dere, şarkıcı Gençay'ın bu açıklamasının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak kendisini olmadığı biri gibi gösterdiğini ileri sürdüğü Gençay'ın cezalandırılmasını istemiş, 50 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Savcılıkça yürütülen soruşturma, geçen aylarda sonuçlandı ve savcılık, Hasan Dere'nin şikayetine takipsizlik kararı verdi. Kararda; Gençay'ın, Dere'yle bir ilişki yaşadığı ve şarkıcının açıklamalarının suç niteliği taşımadığı belirtilmişti.

DAVA REDDEDİLDİ

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde devam eden tazminat davası ise dün sonuçlandı. Savcılık, Dere'nin açtığı davayı reddetti. Mahkeme, fiziki şiddet yaşayan ve bunu delillendiren Gençay'ın yaşadığı hezeyan sonucu açıklama yaptığını ve tazminata mahkum edilemeyeceğini kaydetti.

Haberin Devamı

Deniz Gençay

Kaynak: Sabah