Gündem Hasan Pulur'un acı günü

Hasan Pulur'un acı günü

Paylaş
Hasan Pulur'un acı günü

Hasan Pulur'un acı günü

Milliyet gazetesi yazarı Hasan Pulur, eşinin 2007 yılındaki ölümünün ardından bu kez de evlat acısıyla sarsıldı

Milliyet gazetesi yazarı, duayen gazeteci Hasan Pulur, 2007 yılında eşini kaybetmesinin ardından bir büyük acı daha yaşadı. Hasan Pulur’un Doğan Dağıtım’a bağlı Dergi Planlama Pazarlama (DPP) genel müdürü olan oğlu Korkut Pulur yakalandığı kanser hastalığa yenilerek 53 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Haberin Devamı

1957’de İstanbul’da doğan Korkut Pulur, 1982 yılında Almanya Goethe Üniversitesi Almanca İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Pulur, Hürriyet Almanya-Frankfurt ofisinde 1980-1993 arasında “satış müdürü” olarak çalıştı. Pulur daha sonra Milliyet Almanya-Frankfurt ofisinde yine satış müdürlüğü görevini üstlendi.

1996’da Yaysat’ta Dergiler Planlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Pulur, 2002’de DPP’nin kurulmasıyla birlikte şirketin genel müdürlüğüne getirildi.

KOYU FENERBAHÇELİYDİ

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Pulur evli ve iki çocuk babasıydı. Pulur’un cenazesi bugün ikindi vakti Levent Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı’nda defnedilecek.

Korkut Pulur’un zamansız ölümü, hem Pulur ailesini hem Milliyet camiasını yasa boğdu.

Haberin Devamı

Hasan Pulur, eşini kaybettiği 2007 yılında yazdığı bir köşe yazısını şu satırlarla bitirmişti: “50 yıllık ortak bir hayatı 25 günde kaybetmişseniz yapabileceğiniz ne var ki zaten... Sabretmek ve dayanabilmek...”

POSTA AİLESİ OLARAK DEĞERLİ YAZAR HASAN PULUR'A BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ...