Gündem Hasmı hariç 7 kişiyi yaraladı

Hasmı hariç 7 kişiyi yaraladı

Paylaş
Hasmı hariç 7 kişiyi yaraladı

Trabzon'da yaşanan olayda, daha önce tartıştığı kişiye sokakta ateş açan saldırgan, o hariç 7 kişiyi yaraladı

Trabzon'da bir hafta önce aralarında tartışma yaşanan iki kişi, cadde ortasında karşılaşınca, biri silahını çekip diğerine mermi yağdırdı. Seken kurşunlar, bu sırada olay yerinden geçen 7 kişiyi yaraladı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Uzunsokak Caddesi'nde önünde meydana geldi. Bir hafta önce aralarında tartışma yaşanan iki kişi cadde üzerinde karşılaşınca biri tabancasını çekti. Diğeri cadde üzerinde koşarken, saldırgan da bacaklarına doğru ateş etmeye devam etti.

Bu sırada yoldan geçen Zeynep Güney (16), Emsal Yıldırım (46), Selma Turhal (20), Elif Öztürk (23), Günay Bora Özdinç (11), Hayati Kapıcı (51) ile İdris Gültekin (39) seken kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı.

YARALILARI FARK EDİNCE KAÇTILAR

Çevredekilerin vurulduğunu fark eden saldırgan ve diğer kişi kaçtı. Çoğu bacağından vurulan yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Trabzon'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis soruşturma başlatırken, Trabzon Valisi Recep Kızılcık da olay yerine gelerek bilgi aldı. Vali Kızılcık, olay sırasında yoldan geçenlerin seken mermilerden yaralandığını söyledi, şüphelilerin kimliklerinin belilendiğini, yakalanmalarının an meselesi olduğunu kaydetti.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis şüphelilerin yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Fatih TURAN-Osman ŞİŞKO/TRABZON, (DHA)