Gündem Hasta buzağı trafik cezasının kurbanı oldu!

Hasta buzağı trafik cezasının kurbanı oldu!

Paylaş
Hasta buzağı trafik cezasının kurbanı oldu!

Erzurum'da trafik sigortasının süresi bittiği gerekçesiyle polis tarafından bağlanarak otoparka çekilen otomobilin bagajında kalan buzağı, havasızlık ve soğuktan donarak telef oldu

Hastalandığı için sahibi İsmail Türken tarafından Özbek köyünden otomobille Erzurum’daki veteriner hastanesine getirilen 3 aylık buzağı, yolda trafik cezasının kurbanı oldu.

Haberin Devamı

İsmail Türken, trafik cezası nedeniyle bağlanılan otomobilde kalan buzağısının telef olduğunu ifade ederek, olayı şöyle anlattı:

"Ben Aziziye ilçesine bağlı Özbek köyünde çiftçilik yapan bir vatandaşım. Dana hastalandı. Ben de danayı (buzağı) otomobilin arka koltuğuna yatırdım, üzerine battaniye örttüm ve veterinere götürmek için yola çıktım. Erzurum’a giriş noktası Özel Harekat Şubenin önünde trafik polisleri durdurdu. Evrakları incelediler. Her şeyim tam, trafik sigortası sadece iki gün geçmiş. Ben de hemen telefonla sigortacıyı arayarak sigortamı acilen yaptırayım dedim. Trafik polisleri sigortanın iki gün geçtiğini belirterek otomobil bağlayacaklarını ve otoparka çekileceğini söylediler. Kendilerine köyden geldiğimi ve dananın hasta olduğunu ve veterinere götürdüğümü izah etmeye çalıştım. 'Danayı veterinere bırakayım, sigorta da yapılıyor 15 dakika içerisinde’ dedim ancak çekici çağırarak otomobilimi yüklettiler. Bu sırada dana otomobilin bagajına konularak çekicinin üzerinde otoparka götürüldü. Ben de bu sırada gidip sigorta işlemlerini hallettim ve otoparka otomobili çıkarmak için gittim. Otoparkta bagajda dananın telef olduğunu gördüm. Havasızlık ve soğuktan. Danayı çöpe attım. Ben çiftçilikle geçimini sağlayan ve 10 nüfusa bakan birisiyim. Bu dananın bana maliyeti 2-3 bin lira oldu."

Haberin Devamı

İHA