Gündem Hastane kavgasında şehit oldu

Hastane kavgasında şehit oldu

Paylaş
Hastane kavgasında şehit oldu

Kütahya'da kavgaya karışan taraflar sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken çıkan silahlı kavgada polis memuru Melih Çınay şehit oldu

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nde görevli 10 yıllık polis memuru Melih Çimen, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kavga edip birbirlerinden şikayetçi olan iki grubu, polis arkadaşlarıyla birlikte sağlık raporu almak için saat 17.30 sıralarında Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Bu sırada her iki tarafın yakınları da hastaneye geldi. Gözaltına alınanların yakınları da hastane önünde toplandı. Acil servis önünde taraflar arasında bir kez daha gerginlik yaşandı.

Tartışmaya müdahale eden Melih Çimen'i, mahalledeki ilk kavgada torunu Remzi Acar'ı döven kişi olduğunu zanneden Seyit Ahmet Acar, polis memuruna acil servisin önünde tabancayla ateş açtı.

Kanlar içinde yere yığılan polis memuru Çimen, hemen tedavi altına alınırken, şüpheli Acar ise yakalanarak etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Acar, "Ben polisi torunumu dövenlerden biri sanmıştım" dedi.

ŞEHİT OLDU

Vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan polis memuru Melih Çimen, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Çimen'ın şehit olduğu haberi, meslektaşlarını büyük üzüntüye boğdu.

Olayın ardından Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe ile Emniyet Müdürü Sezai Kalyoncu hastaneye gitti. Oldukça üzgün oldukları görülen Vali Kocatepe ile Emniyet Müdürü Kalyoncu açıklama yapmadan hastaneden ayrıldı. Soruşturma sürdürülüyor.

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA (DHA)