Gündem Hastaneden bebek kaçırdılar

Hastaneden bebek kaçırdılar

Paylaş
Hastaneden bebek kaçırdılar

Bitlis'in Tatvan İlçesi'ndeki Kadın ve Çocuk Hastanesi'nde 2 günlük erkek bebeğin, kimliği belirsiz bir kadın tarafından kaçırıldığı iddia edildi

Önceki gün doğum sancıları tutan Hülya Ulus, eşi tarafından Tatvan Kadın ve Çocuk Hastanesi'ne getirildi. Hülya Ulus burada bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Ancak bebek, kusma yüzünden yeni doğan servisinde yatırılarak kontrol altında tutulmaya başlandı. Dün saat 15.00 sıralarında çocuğun emzirme saati geldiğinde annesinden önce kimliği belirsiz bir kadın servise girerek hemşireden bebeği emzirmek için izin istedi.

Bir süre sonra bu kez anne Hülya Ulus bebeği emzirmek için servise gelince hemşirden duyduğu sözler karşısında şoke oldu. Bebeğin bir başka kadın tarafından alınıp kaçırıldığını anlayan anne Ulus, hastane yetkililerine ve eşine haber verdi.

Bunun üzerine polis olayla ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı. İdari soruşturma kapsamında da yenidoğan servisinde görevli A.İ. ile Z.S. adlı hemşireler açığa alındı. Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ve Emniyet Müdürü İlker Yelden de hastaneye gelerek olay hakkında bilgi aldı.

Fettah YEŞİLYAPRAK/Bitlis (DHA)