Türkiye (Son Dakika) Hastanelik ettiren eski sevgiliye 100 bin liralık dava

Hastanelik ettiren eski sevgiliye 100 bin liralık dava

Paylaş
Hastanelik ettiren eski sevgiliye 100 bin liralık dava

Bodrum 'da iki yıl önce tartaklanan kabin görevlisi 33 yaşındaki Selda Tutun'un, kendisini dövdürdüğünü öne sürdüğü eski sevgilisi V.E. hakkında maddi ve manevi 100 bin liralık tazminat davası açtı. Davanın, ikinci duruşması dün görüldü

İki yıl önce meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: özel bir havayolu şirketinde kabin görevlisi Selda Tutun, yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu V.E.'yi görmek için işlettiği 5 yıldızlı otele gitti. V.E.'nin otelde olmadığını söyleyen güvenlik görevlileri, iddiaya göre Selda Tutun'u zorla dışarı çıkardı. Bir süre sonra otelden 300 metre uzaklıktaki sokakta bekleyen Tutun'un yanına işletmenin güvenliğinde görevli 4 kişi geldi.

Haberin Devamı

Tutun'u zorla otomobile bindiren bu kişiler, dövüp araçtan attı. Sol ayağı kırılan Tutun, bir süre tedavi gördü; 3 aylık rapor aldı. Tutun'u dövdükleri ettiği öne sürülen güvenlik görevlileri ise ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.
Kabin görevlisi Selda Tutun, kendisini dövdürdüğünü öne sürdüğü eski sevgilisi V.E. hakkında maddi ve manevi 100 bin liralık tazminat davası açtı. Davanın, dün ikinci duruşması görüldü. Bodrum 2'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında; ilk celsede Tutun'un Avukatı Fırat Söylemez'in talebi üzerine çıkartılan SMS mesajları okundu.
Tutun'un V.E.'ye olay günü "Yüzüm gözüm kan içinde niye benimle hala uğraşıyorlar, dışarıdayım zaten" mesajı attığı; karşılığında ise V.E.'nin "Eğer gitmezsen kemiklerini kıracaklar. Biraz kendine saygın varsa daha fazla alçalma git buradan istemiyorum seni" yanıtını verdiği dikkat çekti. Aynı gün atılan diğer mesajlar da okundu.
Avukat Söylemez'ın talebi üzerine mahkeme, GSM operatöründen telefon konuşma kayıtlarının alınmasını isteyerek davayı 27 Nisan'a erteledi.
Adliye çıkışında açıklama yapan Avukat Söylemez, "Müvekkilim önce tehdit edilmiş ardından arabadan atılmış, mesleğini kaybetti ve büyük bir travma geçiriyor. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

Haberin Devamı