Yaşam Hastanenin içinde bar açacaklar!

Hastanenin içinde bar açacaklar!

Paylaş
Hastanenin içinde bar açacaklar!

Fransa'da bir sağlık kuruluşu hastanenin içerisinde bar açma kararı aldı. Hastanenin içerisinde yer alacak ve Eylül'de açılması planlanan barda şarap, şampanya ve viski satışı yapılacak

Fransa’da bir sağlık kuruluşu hastanenin içerisinde bar açma kararı aldı. Hastanenin içerisinde yer alacak ve Eylül’de açılması planlanan barda şarap, şampanya ve viski satışı yapılacak.

Haberin Devamı

Fransa’nın Auvergne bölgesinde bulunan Clemont Ferrand Üniversite Hastanesi adına açıklama yapan Dr. Virginie Guastella, bu sayede hastalarının ve yakınlarının mutluluğunu sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Hastanede alkol satışı yapılması neticesinde ölümü bekleyen hastaların ve yakınlarının son günlerini diledikleri gibi geçirebileceğini öne süren Guastella, ölümü bekleyen hastalara içki yasağı getirmenin mantık dışı olduğununun altını çizdi.

İnsanların eğlenmeye hakkları olduğunu ve bu fikrin kısa sürede diğer hastaneler tarafından da benimsenmesini umduğunu belirten Dr. Guastella, hastane personelinin bu hizmeti sağlayabilmeleri adına özel olarak eğitileceğini sözlerine ekledi.