Türkiye (Son Dakika) Hastaneye 20 metre kala öldü

Hastaneye 20 metre kala öldü

Paylaş
Hastaneye 20 metre kala öldü

İzmir'in Karabağlar ilçesinde çıkan tartışmada yüzü ve göğsünden bıçakla yaralanan Aycan Aksoy, kanlar içinde ulaşmaya çalıştığı hastaneye 20 metre kala yere yığılarak öldü

Olay, bugün saat 07.00 sıralarında, Basın Sitesi Beyaz Melekler Parkı’nda meydana geldi. Yetiştirme Yurdu’nda büyüyen Aycan Aksoy ile 15 yaşındaki arkadaşı Y.E., parkta oturduğu sırada, iddiaya göre, kimliği belirsiz iki kişi ile aralarında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

Y.E. bu kişilerden korkup kaçarken, iki kişi Aycan Aksoy’u yüzünden ve göğsünden bıçakla yaralayıp kaçtı.

Olay yerine yaklaşık 200 metre uzaklıktaki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek isteyen Aycan Aksoy, 20 metre kala yere yığıldı. Sabah işe gidenler, Aksoy’un sokak ortasında cesedini gördü. İhbar üzerine gelen sağlık ekibi yaptığı kontrolde Aksoy’un kan kaybından öldüğü belirledi.

Olay sırasında korkup Aycan Aksoy’u bırakıp kaçtığı öne süren Y.E., yakalandı. Ellerinde kan izi bulunan ve düştüğünü söyleyen Y.E. ifadesine başvurulmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Y.E. ifadesinde, 2 kişinin saldırısına uğradıklarını ve korkup kaçtığını, arkadaşının arkada kaldığını söylediği belirtildi.

Haberin Devamı

ZANLI YAKALANDI

Aksoy’un, katil zanlısı yakalandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının verdiği bilgilerle, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak araştırma başlattı. Elde ettiği ipuçları sonrasında kimliği belirlenen katil zanlısı 16 yaşındaki U.M.G. yakalandı.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Hırsızlık ve gasp suçlarından kaydı bulunan U.M.G.’nin, yolda yürüdüğü sırada karşılaştığı Aycan Aksoy ile küfürleşme nedeniyle tartıştığı, ardından da bıçakladığı belirlendi.

Katil zanlısının olayın ardından, yaklaşık 100 metre ilerideki evine giderek saklandığı, polis tarafından burada gözaltına alındığı belirtildi. İfadesinde öldürme kastının olmadığını küfür ettiği için bıçakladığını söyleyen U.M.G.’nin, işlemlerin ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi.

Öte yandan, olayın ardından, elleri kanlı olarak yolda koşarken yakalanıp katil zanlısı olabileceği ihtimaline karşı emniyete götürülen ve ölen Aycan Aksoy’un arkadaşı olduğunu söyleyen 15 yaşındaki Y.E. ise, tanık olarak ifadesinin alındı.

DHA