Gündem Hastaneye yürüyerek girdi 4 aydır komada

Hastaneye yürüyerek girdi 4 aydır komada

Paylaş
Hastaneye yürüyerek girdi 4 aydır komada

Gökhan Acar adlı 24 yaşındaki genç "karın ağrısı şikayetiyle" gittiği hastanede 4 aydır tedavi görüyor

Acar ailesinin anlattığına göre, 24 yaşındaki Gökhan Acar 16 Ağustos 2010 tarihinde karın ağrısı şikayeti ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti.

Doktorlar tarafından muayene edilen Gökhan Acar bağırsak yapışması teşhisi konularak 4 gün sonra ameliyat edildi. Baba Halil Acar oğlunun doktorların yaptıkları tedavi sonucunda bağırsakların açılmadığını ve bir an önce ameliyat olması gerekirken yapılmağını ve bu yüzden de oğlunun zehirlendiğini iddia etti.

"OĞLUM HASTANEYE YÜRÜYEREK GİTMİŞTİ"

Baba Halil Acar, "Oğluma doktorlar bağırsak yapışması teşhisi koydu. Doktorlar 4 gün boyunca bağırsakları açılmadığı için ameliyata aldılar. Bize evrak imzalatarak oğlumu ameliyat ettiler.

4 aydır oğlum yoğun bakımda yatıyor ve konuşamıyor. Oğlum hastaneye yürüyerek gitti, halen yoğun bakımda, sosyal güvencem yok ev kiramı bile ödeyemiyorum, yaklaşık 20 bin TL borçlandım." dedi.

Yetkililerden yardım isteyerek oğlunu sapasağlam yolladığını vurgulayan Nursen Acar: "İyileşemedi çocuğum, çocuğumu çok istiyorum" dedi.

20 Ağustos 2010 tarihinden bu yana yaşam savaşı veren Gökhan Acar'ın eşinin de kendisini bırakıp gittiği öğrenildi.



8 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tutulan Gökhan Acar 8 ay önceki nikah töreninde yüzünden mutluluğu okunuyordu. Nikah sonrası takı takım töreninde yakınlarıyla anı fotoğrafı çektiren Acar ve eşi'nin kaderi yaklaşık 4 ay sonra tamamen değişti.

Ozan URAL/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı