Gündem Hatalı sollama 3 can aldı

Hatalı sollama 3 can aldı

Paylaş
Hatalı sollama 3 can aldı

Nevşehir'in Avanos İlçesi yakınlarında dün minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu biri çocuk 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Kaza, dün saat 22.00 sıralarında Avanos'a bağlı Kalaba-Topaklı beldeleri arasında, Kayseri- Ankara karayolunda meydana geldi.

Kırşehir’den Kayseri’ye gelen Ali Seydi Esin (45) yönetimindeki 34 UGA 42 plakalı minibüs, Kayseri yönünden gelen Nazif Aksoy (28) yönetimindeki 34 RZ 621 plakalı kamyonla dikkatsizlik ve hatalı sollama nedeniyle çarpıştı.

Kazada, minibüste bulunan yolculardan Zeynel Esin (42) olay yerinde, Döndü Esin (50) ile Kardelen Esin (1) ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi, sürücülerin de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Minibüste sıkışan yaralılar, çevredekiler tarafından çağrılan Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Kaza Kırım ekibi, jandarma ve Bölge Trafik ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu, araçtan çıkarıldı.

Yaralılar, ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi ile Kayseri’deki Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı. Nevşehir’deki hastanede tedavileri tamamlanan kamyon ve minibüs sürücüleri gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

KAYSERİ/DHA