Gündem Hatasının bedelini ağır ödedi

Hatasının bedelini ağır ödedi

Paylaş
Hatasının bedelini ağır ödedi

İstanbul Kartal'da 16 yaşındaki lise öğrencisi Hasan Haşhaş tren yolunu geçmek için 100 metre ilerideki üstgeçide yürümek yerine kısa yolu seçti ve...

SAHİLDE GEZMEYE GİTTİ

Haberin Devamı

İstanbul’da Kartal Hüseyin Ağarman Endüstri Meslek Lisesi 10’uncu sınıf öğrencisi Hasan Hashaş (16), dün sabah okulda derslerinin boş geçeceğini öğrendi.

Bunun üzerine Hasan Haşhaş, iki arkadaşıyla gezmek amacıyla Kartal Sahili’ne gitti. Hasan Haşhaş, tren yolunu geçmek için 100 metre ilerideki üstgeçite yürümek yerine rayları kullanmak istedi. Raylardan geçmeye çalışan Hasan Haşhaş’a bu sırada Haydarpaşa-Gebze seferini yapan banliyo treni çarptı.

KOPAN BACAĞI DA ALDILAR

Kazada sağ ayağı dizinin altından kopan Hasan Haşhaş çevredekilerin çağırdığı ambulansla Kartal Yavuz Sultan Selim Hastanesi’ne kaldırıldı.

İlk müdahalesi yapılan Hasan Haşhaş daha sonra kopan bacağının dikilebilmesi için Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Görgü tanıkları, liselinin hastaneye kaldırılmasının ardından olay yerine gelen ambulansın kopan bacağı da aldığını anlattı.

Haberin Devamı

M. Akif ERDEM/DHA