Gündem Hatay’da karakola ateş açıldı, çatışma çıktı

Hatay’da karakola ateş açıldı, çatışma çıktı

Paylaş
Hatay’da karakola ateş açıldı, çatışma çıktı

Hatay’ın Samandağ ilçesinde bulunan jandarma karakoluna teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Olayda herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı

Samandağ ilçesi Çevlik tatil yöresinde bulunan jandarma karakoluna teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Karakolda bulunan askerle anında karşılık verdi. Saldırıda ölen yada yaralanan olmadı. Bölgedeki teröristler kaçarak uzaklaştı.


'ASKERİMİZ OMZUNDAN YARALI'


Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik açıklamasında 'Şu anda yaralı bir askerimiz var. Askerimiz omuzundan hafif yaralı.' dedi. Çelik, Samandağı ilçesindeki Çevlik Sahlik Güvenlik Komutanlığı Karakolu’na roketli saldırı düzenlendiğini söyledi.

Kendisinin de bölgede olduğunu belirten Çelik, olayda bir askerin omzundan hafif şekilde yaralandığını kaydetti. Saldırganların yakalanması için geniş çaplı operasyonun başlatıldığı olayla ilgili Kapısuyu Mahallesi Çevlik sahil yolu, polis ekiplerince trafiğe ve yaya geçişine kapatıldı. Bölgede ambulansların da bekletildiği gözlendi.


GENİŞ ÇAPLI ARAMA BAŞLATILDI


Olay yerine çok sayıda jandarma ekibinin takviye edildiği ve saldırganların yakalanması için geniş çaplı arama başlatıldı.