Dünya Hataylı kuaför dünya üçüncüsü oldu

Hataylı kuaför dünya üçüncüsü oldu

Paylaş
Hataylı kuaför dünya üçüncüsü oldu

Hataylı Kuaför Gökhan Hamarat, Uluslararası Kuaförler Birliği Confederasyone Mondialle Coiffure (CMC) ve Euro Cup Avrasya International'ın bu yıl 13.sünü düzenlediği Kristal Angel Hair Festivali'nde dünya üçüncüsü oldu

Ukrayna’nın Kiev kentinde düzenlenen yarışmaya İtalya, Fransa, Almanya, Letonya, Litvanya, İsrail, Çek Cumhuriyeti, Belçika ve Türkiye katıldı. Kıyasıya geçen ve renkli görüntülere sahne olan mücadelede Gökhan Hamarat, fantezi tasarım ve kreatif dalda dünya üçüncüsü oldu.

Haberin Devamı

Dünya üçüncülüğünü elde etmenin mutluluğunu yaşayan Gökhan Hamarat, "Biz Türkiye CMC ekibi olarak Başkanımız Mustafa Ceylan olmak üzere, Manisa’dan İsmail karaca, Tekirdağ’dan Selçuk Ekim, İzmir’den Fırat Yapanlar, İstanbul’dan Yasin Küçüközer, Aykut Kızılay Eskişehir’den Hakan Öznur, Tuncay Gölyurt, Yusuf Özdemir, Ankara’dan Utkan Satır ve Malatya’dan Hamit Karataş olarak bu yarışmaya katıldık. Katıldığım yarışma diğer yarışmalara göre daha kapsamlı ve daha büyüktü. Hatay’ın adını en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğim" dedi.

İHA