Gündem Hatayspor için eşinden boşandı

Hatayspor için eşinden boşandı

Paylaş
Hatayspor için eşinden boşandı

Hatayspor'un 22 yıldır amigoluğunu yapan ve bu nedenle 9 yıllık eşinden boşanan 39 yaşındaki Songül Taşdelen, takımı için her türlü engeli aşıyor

Malatyaspor-Hatayspor karşılaşması için kente gelen ve amigoluk sevgisini anlatan Songül Taşdelen, futbola ayrı bir sevgisinin bulunduğunu, 22 yıldan beri bıkmadan usanmadan Hatayspor’u desteklediğini söyledi.

FUTBOL SEVGİSİ GALATASARAY'LA BAŞLADI

Futbol sevgisinin 7 yaşında Galatasaray ile başladığını, daha sonra Hatayspor’a olan sevgisinin arttığını ve takımının hayatındaki her şey olduğunu dile getiren Taşdelen, takımından asla vazgeçemeyeceğini ifade etti.

Tribünlerde tek kadın olmasının dezavantajlarının yanı sıra ayrı bir güzelliğinin de bulunduğunu kaydeden Taşdelen, kadınların kendisini yalnız bırakmamasını istedi.

Kadınların da maçlara gelmesi tavsiyesinde bulunan Taşdelen, kadınların streslerini maçlarda atabileceğini, statlardaki kadın sayısının artmasıyla olumsuz davranışların azalabileceğini anlattı.

"TAKIMIM EŞİMDEN DAHA KIYMETLİ"

Songül Taşdelen, 15 yaşında kaçarak evlendiğini ve 21 yaşında anne olduğunu belirterek, 16 yaşında kızının amigoluk yapmasından asla rahatsızlık duymadığını, aksine desteklediğini, deplasmanlara gitmesini istemeyen eşinden ise 7 yıl önce boşandığını dile getirdi.

Taşdelen, "Takımım için 9 yıl evli kaldığım kocamı bile bıraktım. Takımım eşimden daha kıymetli. Gücüm yettiği kadar takımım için amigoluk yapacağım. Hastalık, sağlık, yaz, kış demeden tüm maçları izliyorum. Kızım da koyu Galatasaraylı. Evimin duvarlarının bir kısmı sarı-kırmızı, bir kısmı ise bordo-beyaz" dedi.

Hatayspor’un Teknik Direktörü Ramazan Silin ise kadın taraftarların tribünlere renk kattığını, bu nedenle sayılarının artması gerektiğini söyledi