Spor Hatem Ben Arfa Çin teklifini de reddetti!

Hatem Ben Arfa Çin teklifini de reddetti!

Paylaş
Hatem Ben Arfa Çin teklifini de reddetti!

Fenerbahçe'nin ciddi şekilde ilgilendiği isimlerden olan Hatem Ben Arfa, Türkiye'nin ardından Çin'e gitmeyi de reddetti.

Fransa Ligi takımlarından Paris Saint Germain, Hatem Ben Arfa'dan bir türlü kurtulamıyor. Fenerbahçe'nin ciddi şekilde ilgilendiği Ben Arfa'ya bu kez Çin'den teklif geldi. Ancak yıldız futbolcu, bu teklifi de geri çevirdi.

ÇİN'DEN 10 MİLYON EURO! CEVAP "HAYIR"


L'Equipe'te yer alan haberde, Çin Ligi'nde yer alan bir takımın, Hatem Ben Arfa transferi için PSG'ye teklif yaptığını duyurdu. Çin'de transfer dönemi kapanmadan yapılan bu teklifte, 30 yaşındaki futbolcuya yüksek bir maaş teklifi önerildiği belirtildi.

Çin'den yıllık yaklaşık 10 milyon euro net maaş önerilen Ben Arfa'nın bu teklifi geriçevirdiği ve PSG'de kalmak istediği vurgulandı. Teknik direktör Unai Emery'nin planları arasında yer almayan Hatem Ben Arfa'ya PSG'nin hala kulüp aradığı ifade edildi.

2018 yılına kadar PSG ile sözleşmesi olan Ben Arfa'nın yaz transfer döneminin sonuna kadar, Fransız ekibinden ayrılıp ayrılmayacağı merakla bekleniyor.

"TÜRKİYE'YE GİT" DENİLDİ AMA KABUL ETMEDİ


Bu arada geçtiğimiz günlerde The Journal du Dimanche'nin haberine göre, PSG Sportif Direktörü Antero Henrique, Ben Arfa'nın takımdan ayrılması ve Türkiye'ye gitmesi için baskı yapıldığını itiraf etti.

Birkaç haftadır Ben Arfa'ya "Türkiye'ye gitmelisin" şeklinde telkinlerde bulunan Antero Henrique, "Oraya gitmeni öneririm. Senin için iyi bir lig" dediği ifade edildi. Bu sözlere rağmen Ben Arfa'nın Türkiye'ye gitme seçeneğini düşünmediği vurgulandı. (Sporx)

Haberin Devamı