Gündem Hava yastığı yüzünden kurtulamadı

Hava yastığı yüzünden kurtulamadı

Paylaş
Hava yastığı yüzünden kurtulamadı

Babasının sürdüğü arabada kaza esnasında ön koltukta oturan Osman Suat'ın açılan hava yastığı yüzünden araçtan çıkamadığı belirlendi

‘ANLAŞTIK BOŞANACAĞIZ’

Haberin Devamı

İstanbul’da Ümraniye Belediyesi Kütüphaneler Müdürlüğü Bilgi Evi Sorumlusu Aylin Sarıhasan (49) ile emekli eşi Ayhan Sarıhasan (49), önceki gün Ümraniye Adliyesi’ne giderek Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.

Çiftin dilekçelerinde “24 yıldır evliyiz. 5-6 yıldır ruhen ve bedenen anlaşamaz duruma geldik. Medeni insanlar gibi boşanmak için anlaştık. Karşılıklı maddi ve manevi talebimiz yoktur” yazıyordu.

REDDEDİLİNCE GAZA BASTI

Çift, yanlarındaki çocukları Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi İlknur Sena (19) ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencisi Osman Suat (22) ile birlikte otomobille Sarıyer Kireçburnu’na gitti.

Burada eşinin boşanma dilekçesini geri çekmesini isteyen Ayhan Sarıhasan ret cevabını alınca gaza basıp otomobili denize sürdü. Arka koltukta oturan anne-kız otomobilin açık camlarından çıkarak kurtuldu.

Haberin Devamı

İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Baygın halde sudan çıkarılan Osman Suat öldü, baba yoğun bakıma alındı. Osman Suat’ın otomobilin hava yastıkları açıldığı için araçtan çıkamadığı tespit edildi. Dün toprağa verilen Osman Suat’ın cenazesinde annesiyle ablasının gözyaşları sel oldu.

Öte yandan anne Aylin Sarıhasan’ın bir süre önce intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Baba Ayhan Sarıhasan’ın hayati tehlikesi sürüyor.

Taner YENER/DHA