Magazin Havaalanının ortasında ibadet!

Havaalanının ortasında ibadet!

Paylaş
Havaalanının ortasında ibadet!

Son dönemde yaptığı ilginç açıklamalarla dikkat çeken türkücü Nihat Doğan, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde namaza durdu. “Ben ibadetimi her zaman gizli yaparım” diyen Doğan, bu görüntülerle kendini yadsıdı

Nihat Doğan, Ramazan Ayı’na bir hafta kala yaptı yine yapacağını! AKP Gençlik Kolları üyesi Doğan, havalimanının mescidi yerine Dış Hatlar Terminali’nde namaz kılarken görüntülendi.

Haberin Devamı

30 Temmuz akşamı konser vereceği Kazakistan’a gitmek için havaalanında bulunan Doğan’ın, terminalde namaz kılarken çekilen görüntüleri www.babakus.com adlı internet sitesinde yayınlandı.

Fotoğrafların gerçekten havaalanında çekilip çekilmediğini öğrenmek için aradığımız Doğan, iddiayı doğruladı: “Kazakistan uçağına binerken, 22.30’daki yatsı namazını kaçırdım. Bunda şaşıracak bir şey yok. Havalimanının girişindeki mescitin olduğu alanı geçip uçak kapısına yaklaşmıştık. Uçak rötar yaptı, kuyruktaydım. Henüz kapılar açılmamıştı. Baktım, tanımadığım ağabeyin biri, orada namazını kılıyor. İçeri gidip abdestimi aldım. Yere poşet ve ceketini seren o ağabeyin yanında namazımı kıldım.

Hijyene bakılacak olsa ibadet yapılamayacağını söyleyen Doğan, şöyle devam etti: “Ben her zaman ibadetimi gizli yapan biriyim. Görüntüyü kim çekti bilmiyorum ama o vakitteki namazımı kılamamıştım. Birçok insan arazide, yollarda, toprakta namaz kılıyor. Hijyene falan bakacaksak ibadetimizi yapamayız. Girip ibadet yaptığımız yerlerde de dört dörtlük hijyen söz konusu değil.”

Haberin Devamı