Gündem Havacı er pijamalarla firar etti

Havacı er pijamalarla firar etti

Paylaş
Havacı er pijamalarla firar etti

Kütahya'daki vatani görevini yapan 21 yaşındaki er R.Ö., Adana'da yeni dünyaya gelen oğlunu görmek için firar ederken, pijamalarıyla yatalandı

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan R.Ö., dün akşam saatlerinde birliğinden kaçtı. Sokakta askeri elbiseleri çıkartan R.Ö., koyu yeşil renkteki askeri pijama, ayağında bot ve başında siyah yün bereyle yoldan geçen halk otobüsünü durdurup bindi.

Bir süre sonra otobüsten inip otogara gitmek için şehir içi yolcu taşıyan minibüse binen pijamalı eri görenler, ‘155 Polis İmdat’ hattını arayarak ihbarda bulundu.

Yapılan ihbar üzerine polisler halk otobüsünü DSİ Kavşağı'nda durdurdu. Minibüsteki R.Ö., Polis Merkezi'ne götürüldü. R.Ö. polislere, “Birliğime yeni teslim oldum. Eşim doğum yaptı. Oğlumu görmek için izin istedim ancak daha yemin bile etmediğimiz için alamadım. Ben de çareyi kaçmakta buldum” dedi.

Adana'ya gitmek isterken polisler tarafından yakalanan R.Ö., polis merkezine çağrılan Merkez Komutanlığı görevlilerine teslim edildi.

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA (DHA)