Gündem Havada, karada, denizde seçim trafiği

Havada, karada, denizde seçim trafiği

Paylaş
Havada, karada, denizde seçim trafiği

Yarın yapılacak köşk seçimi öncesinde bugün yurdun bir çok noktasında geri dönüş hazırlıkları vardı. Havaalanında, feribot iskelesinde ve ana yollarda trafik yoğunluğu yaşandı

Yarın gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi, oy kullanmak için dönüş yoluna geçen tatilciler, Ege Bölgesi'nin kavşak noktası konumundaki Afyonkarahisar’da yaklaşık 3 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdular. Türkiye’nin yarın Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitmesine sadece saatler kala oy kullanmak için dönüş yoluna geçen tatilciler Afyonkarahisar’da saatler süren uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldular. Özellikle tatil için Antalya ve Akdeniz sahillerini seçen vatandaşlar, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için, bugünden yola çıkmaya başladılar. Tatilciler Afyonkarahisar’a geldiklerinde ise hiç beklemedikleri, kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu ile karşılaştılar. Seçimde oy kullanmak için yollara dökülen tatilciler Afyonkarahisar’daki Ankara, İzmir, İstanbul ve Antalya’nın yol ayrımı olan Özdilek kavşağında yaklaşık yarım saat beklemek zorunda kaldılar. Kullandıkları araçlarda saatlerce trafiğin akmasını bekleyen tatilcilerin yaklaşık 3 kilometreye varan araç kuyruklarında zaman zaman gerildikleri gözlendi.

Haberin Devamı

İZMİR-BURSA YOLUNDA DA YOĞUNLUK VAR

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmak isteyen tatilcilerin dönüşüyle Bursa-İzmir yolunda yoğunluk başladı. Uzun kuyrukların oluştuğu Bursa-İzmir karayolunda trafik zaman zaman kilitleniyor. Tatilcilerin dönmesiyle yaşanan trafik yoğunluğu bazı sürücülere sitem ettirdi.

İHA

Çanakkale'de feribos isklesinde yoğun araç kuyrukları oluştu.

Muğla ve ilçelerindeki otellerde konaklayan yerli turistler, yarın yapılacak seçim nedeniyle kentten ayrılmaya başladı. Dalaman Havalimanı'nda oy kullanmak için dönen tatilciler yoğunluk oluşturdu.

Cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanmak için tatil bölgelerinden ikamet ettikleri kentlere araçlarıyla seyreden vatandaşlar, Afyonkarahisar'da uzun araç kuyruğu oluşturdu.

Haberin Devamı