Gündem Havai fişek dükkanı alev alev

Havai fişek dükkanı alev alev

Paylaş
Havai fişek dükkanı alev alev

Eminönü'nde bir havai fişek satışı yapan işyerinde çıkan yangın büyük korku ve paniğe neden oldu

Eminönü Uzunçarşı Caddesi üzerinde bulunan, 2 katlı oyuncak ve havai fişek sattığı öğrenilen bir işyerinde sabah saat 05.30 sıralarında çıkan yangın büyük korkuya neden oldu.

Haberin Devamı

Henüz neden çıktığı öğrenilemeyen yangın, işyerindeki havai fişeklerin patlamalarından dolayı yandaki dükkana da sıçradı. Olayı gören kişilerin iddialarına göre, dükkandan önce dumanlar çıkmaya başladı ardından da büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi.

Patlamayla birlikte kendilerini dışarı atan çevre esnafı, hemen itfaiye ve polise haber vererek, korku dolu gözlerle yangını izlediler.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yükselen alevlerle birlikte patlamalarında meydana gelmesi itfaiye ekiplerini zor durumda bıraksa da yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından yangın kontrol altına alınabildi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, polis ve itfaiye ekiplerinin olay yerindeki araştırmaları devam ediyor. Yaşanan olayda can kaybının ve yararlananın olmaması çevredeki vatandaşlara rahatlattı.

Kubilay AYDIN / İSTANBUL DHA

Haberin Devamı