Dünya Havalandıktan hemen sonra bir motoru durmuş!

Havalandıktan hemen sonra bir motoru durmuş!

Paylaş
Havalandıktan hemen sonra bir motoru durmuş!

Tayvanlı yetkililer, nehre çakılan TransAsia uçağının havalandıktan kısa bir süre sonra bir motorunun bozulduğunu açıkladı

Geçtiğimiz günlerde nehre çakılan ve en az 35 kişinin yaşamını yitirdiği TransAsia uçağının kara kutusunun bulunmasıyla birlikte uçağın düşüşüyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Tayvanlı yetkililer, bugün yaptıkları açıklamada, uçağın havalandıktan 37 saniye sonra bir motorunun bozulduğunu ve pilotların motoru kapatarak tekrar açmaya çalıştıklarını ifade etti. Kazanın motor bozulduktan hemen sonra olduğunu ifade eden yetkililer, pilotların motoru tekrar çalıştırmak için zaman bulamadıklarını kaydetti. Uçağın havalanmasının hemen ardından sol motorun devre dışı kaldığını açıklayan Tayvanlı yetkililer olayla ilgili daha fazla bilgi elde etmek için soruşturmayı sürdürdüklerini ifade etti.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer26697","26697","201502","26697-253208.jpg","1", "0","Uçak nehre böyle çakıldı!");

Geçtiğimiz Çarşamba günü TransAsia uçağının Tayvan’ın başkenti Taipei’de bir nehre çakılması sonucu en az 35 kişi yaşamını yitirmişti. Kaza sonrası uçakta bulunan 15 kişi uçaktan sağ kurtulmayı başarmıştı.

İHA

Haberin Devamı