Gündem Havalı kompresör tabancasıyla şaka hastanede bitti!

Havalı kompresör tabancasıyla şaka hastanede bitti!

Paylaş
Havalı kompresör tabancasıyla şaka hastanede bitti!

Karaman'da bir plastik doğrama fabrikasında çalışan H.Ş.T., iş arkadaşı R.H.'nin makatına şaka olsun diye havalı kompresör tabancası soktu. Bağırsakları yırtılan R.H. hastaneye kaldırıldı

Olay, dün saat 20.15’de Karaman Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir plastik doğrama fabrikasında meydana geldi. H.Ş.T. (39) ve R.H. (42) iş bitimi iddiaya göre şakalaşmaya başladı. Şakalaşmanın dozunu artıran H.Ş.T., iddiaya göre havalı kompresörün tabancasını R.H.’nin makatına tutması sonucu, R.H.’nin karnında şişme oldu. Karnı bir anda havayla dolan R.H., H.Ş.T. ve diğer iş arkadaşları tarafından otomobille Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bağırsaklarına hava dolduğu ve yırtılmaya meydana geldiği saptanan R.H., ameliyata alındı. R.H.’nin ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Haberin Devamı

Polise ilk olarak R.H.’nin havalı kompresörün tabancasını üzerine düştüğünü belirten iki arkadaş, daha sonra şakalaştıklarını itiraf etti. H.Ş.T. de polis tarafından gözaltına alındı.

BİR BENZERİ İSTANBUL'DA YAŞANMIŞTI

İstanbul'daki Ayazağa Sanayi Sitesi'ndeki bir marangozhanede çalışan işçi, iş çıkışı üzerlerindeki talaşları kompresörle temizlerken şaka olsun diye arkadaşının makadına doğru hava tutmuştu. Buna kızan arkadaşı da "Şaka öyle olmaz böyle olur" diyerek hava tabancasını alıp şakayı yapan arkadaşıın makadına sokmuş ve bağırsakları patlayan işçi, hastane yolunda hayatını kaybetmişti.

Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)